Contour kwast nr. 15

BESCHRIJVING

De contour kwast nr. 15 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. Deze kwast is het perfecte accessoire voor het aanbrengen van contourpoeders en het voorkomen van strepen.

Make-upfinish

Met deze dichte en precieze borstel brengt u het product gecontroleerd aan en varieert u naar wens de intensiteit, ideaal om de gezichtscontouren vorm te geven. De afgeschuinde vorm is speciaal ontwikkeld om de holte van de wangen perfect te volgen. De dichtheid van de haartjes garandeert een vloeiende finish zonder strepen.


Gebruiksadvies

1. To emphasize facial contours, apply product under the cheekbones, on the upper forehead and along the jawline, then blend in.
2. For a "sculpted" effect, apply in the shape of a 3 from the forehead down to the cheeks and then the chin, following the shape of the face.


Applicator

Dankzij deze stevige borstel met extreem fijne en zachte synthetische vezels breng je het product gecontroleerd en perfect aan met één enkele beweging.


De tip van Peter

Aanbevolen texturen:
Contourcrème en -poeder.

Reinig voor een perfecte hygiëne deze kwast regelmatig met de Dior Borstelreiniger.

Suggestions
Borstelreiniger

Het reinigen van de borstel is een onmisbare stap om de kwaliteit van de haartjes in stand te houden. De borstelreiniger bevat een bacteriewerende lotion die de borstels perfect reinigt, zuivert en desinfecteert.

€ 22,50 Meer wetenBestel Nu
De film

RECENTLY VIEWED

Remove

Dior Backstage Contour Brush N° 15

Contour kwast nr. 15

€ 40,50Contact : 32.2.620.0098 BESCHRIJVING

De contour kwast nr. 15 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. Deze kwast is het perfecte accessoire voor het aanbrengen van contourpoeders en het voorkomen van strepen.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Dior Backstage Contour Brush N° 15
Contour kwast nr. 15

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0  tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.