Blush kwast nr. 16

BESCHRIJVING

De blush kwast nr. 16 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. Deze borstel is het perfecte accessoire voor het aanbrengen van poeder- en crèmeblush.


Make-upfinish

Deze zachte en soepele afgeschuinde borstel volgt perfect de jukbeenderen en de holte van de wangen. Voor het precies aanbrengen van blush met een professioneel resultaat en een persoonlijke finish: van heel natuurlijk tot ultragestructureerd.


Gebruiksadvies

1. Neem een hoeveelheid product en breng het aan op de jukbeenderen. Vervaag in de richting van de slapen tot het gewenste effect is bereikt.
2. Voor een gezonde uitstraling: breng het product met ronde bewegingen aan op de appeltjes van de wangen.
3. Benadruk de gezichtscontouren voor een modellerend effect: definieer de wangen en breng blush aan in de holte van de jukbeenderen vanuit het midden naar de buitenkant. Breng vervolgens een iets lichtere tint aan op de bolle kant van de jukbeenderen om het licht te vangen.


Applicator

The blush brush n°16 is made with natural fibers for a soft and supple head. Extremely soft and fine, it allows for flawless, controlled application in a single stroke.


Peter's tip

Recommended textures:
Powder or cream blush and highlighter.

For proper hygiene, clean your brush regularly with the Dior Brush Cleanser.

Suggestions
Diorskin Mineral Nude Bronze
Healthy glow bronzing powder

€ 44,50 Meer wetenBestel Nu
De film

RECENTLY VIEWED

Remove

Dior Backstage Blush Brush N° 16

Blush kwast nr. 16

€ 38,50Contact : 32.2.620.0098 BESCHRIJVING

De blush kwast nr. 16 is geïnspireerd op de Backstage omgeving van de Dior fashionshows en is ontworpen om in een handomdraai een subliem en perfect make-upresultaat te creëren. Deze borstel is het perfecte accessoire voor het aanbrengen van poeder- en crèmeblush.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Dior Backstage Blush Brush N° 16
Blush kwast nr. 16

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0  tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.