PrevNext

DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER

ULTRAVLOEIBARE FOUNDATION 24U* VOLLEDIGE DEKKING

€ 46,50
Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

EXTREME CAMOUFLAGE. FRIS TWEEDEHUIDEFFECT.

Description

Laboratoires Dior, deskundig op het vlak van de perfecte teint die lang mooi blijft, herontdekken de extreme correctie met Diorskin Forever Undercover. Deze ultravloeibare foundation met volledige 24 uurs-dekking combineert een optimale controle van de teint met een natuurlijk matte finish. Het resultaat? Kiss-proof. Touch-Proof. Life-Proof. All Night. All Day."**

Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Make-up, geeft zijn kijk op deze neo-camouflage: “Geïntegreerd in een zeer vloeibare textuur, zorgt de hoge concentratie aan pigmenten voor een perfecte correctie van onzuiverheden. Wat helemaal nieuw is voor een product met zo'n hoge dekking, is dat je het niet voelt of ziet. De finish is fris en mat genoeg zodat je geen poeder nodig hebt.”

* Instrumentele test. N = 20 vrouwen.
** Kiss-proof, touch-proof. Een leven zonder compromissen, tot diep in de nacht.

Make-upfinish

Extreme dekking.
24 uur lang mooi*.
Tweedehuideffect.


Gebruiksadvies

De tips van Peter Philips:
“Deze ongelooflijk vloeibare textuur fixeert niet meteen en kan dus met de vingers worden uitgewerkt. Klop met de vingertoppen op de zones die gecorrigeerd moeten worden en blend vervolgens om de foundation uit te werken. Als je volledige dekking wilt op je hele gezicht, kun je een foundationkwast gebruiken. 24 uur lang dekking, betekent dat je niet hoeft bij te werken.”  


Formule

Diorskin Forever Undercover bevat de hoogste concentratie aan pigmenten van de hele lijn, bijna twee keer zoveel als de iconische foundation Diorskin Forever. Het resultaat is een perfecte camouflage. De formule op waterbasis creëert een ultradun, zeer gepigmenteerd en gewichtloos laagje op de huid, voor een onzichtbare matte finish, 24 uur lang.


Tinten

Dankzij de expertise van Dior Laboratoires op het gebied van kleuren was het mogelijk om 26 kleuren te creëren, van heel licht tot heel donker, die perfect bij elke huidskleur passen.


Meer weten over Diorskin Forever Undercover

Diorskin Forever Undercover Ontdekken.

Kennismaken
Diorskin Forever Undercover
DUURZAME CONCEALER ONMIDDELLIJK CAMOUFLEREND EFFECT WATERPROOF

€ 32,50 Meer wetenBestel Nu
De film

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.