PrevNextClick to zoom

Diorskin Nude Air serum

Extra vloeibaar teintserum met stralend nude-effect

Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

Extra vloeibaar teintserum met stralend nude-effect

Description

Als voorloper in de kunst van het natuurlijke innoveert en breidt Dior zijn expertise in nude make-up uit met Diorskin Nude Air, een extra vloeibaar teintserum zonder materie-effect dat even licht en weldadig is als een zuchtje wind en dat de teint in alle transparantie corrigeert en sublimeert. Net als na een dag in de buitenlucht oogt de teint fris, natuurlijk en stralend.

Make-upfinish

Fluwelige frisheid zonder materie-effect.


Gebruiksadvies

Breng de textuur met de vingertoppen of de Backstage-borstel Vloeibare Foundation Lichte Dekking nr. 11 aan en werk hem van het midden naar de buitenkant van het gezicht uit.


Applicator

De precieze geprofileerde druppelteller geeft steeds de juiste dosis van deze ongelooflijk fijne fluid.


Formule

Een zeer efficiënte en ongelooflijk fijne textuur.
De talkvrije textuur van het teintserum Diorskin Nude Air bestaat uit vluchtige oliën en vormt een nauwelijks merkbaar make-uplaagje op de huid. De zeer precieze pipet geeft erg gemakkelijk de juiste dosis.
Onmiddellijk een perfect en natuurlijk effect.
De formule met verdoezelende bestanddelen en gecoate pigmenten egaliseert en verheldert de teint in een handomdraai. De huid is perfect en in alle transparantie gecorrigeerd. De teint is stralend natuurlijk.
Iedere dag opnieuw de weldaden van een zuchtje zuivere lucht.
Dior introduceert Oxygen Activ™, een innovatieve combinatie van een hypergeoxigeneerde olie, veenbesolie, vitaminen en mineralen. De huid is optimaal gedynamiseerd: ze kan vrij ademen en wordt iedere dag opnieuw mooier.


Shades

Een compleet kleurassortiment voor elk huidtype.

Suggestions
l Vloeibare Fond de Teint Borstel
Lichte Dekking

Deze borstel voor vloeibare en crèmefoundations heeft innovatieve haartjes met het pittige karakter van synthetische haartjes en de zachtheid van natuurlijke haartjes. Omdat de degradé een rafelige rand heeft kan de materie perfect uitgewerkt worden waardoor het maquilleren snel en gemakkelijk verloopt. De kattentongvorm maakt het gemakkelijker om een extra fijn laagje op de huid aan te brengen

€ 53,00 Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Diorskin Nude Air serum

Make-upfinish : Fluwelige frisheid, zonder materie-effect

€ 54,00 - 023 Pêche Contact : 32.2.620.0098 Description

Als voorloper in de kunst van het natuurlijke innoveert en breidt Dior zijn expertise in nude make-up uit met Diorskin Nude Air, een extra vloeibaar teintserum zonder materie-effect dat even licht en weldadig is als een zuchtje wind en dat de teint in alle transparantie corrigeert en sublimeert. Net als na een dag in de buitenlucht oogt de teint fris, natuurlijk en stralend.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Diorskin Nude Air serum

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.