PrevNextClick to zoom

Diorskin Nude Air compact poeder

Onzichtbaar poeder met natuurlijke, stralende finish

Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

De illusie van een perfect nude-effect

Description

Het indrukwekkend lichte losse of compacte poeder Diorskin Nude Air is de ultieme finish en geeft een steeds frisse en stralende teint.
De luchtige en niet-occlusieve textuur laat de huid vrij ademen en beschermt de huid tegen pollutie door de absorptie van schadelijke partikels te beperken. De natuurlijke schoonheid van de huid wordt bij elke toepassing beschermd.

Formule

De illusie van absolute natuurlijkheid
De formule met transparante pigmenten bevat ook luchtige poeders die onmerkbaar zijn met het blote oog. Zij geven de juiste tint zonder de natuurlijke huidskleur te veranderen. Een borstelstreek volstaat voor een onzichtbaar nude-effect met de extra natuurlijke, heldere en sublieme fluwelige finish van een dagje in de buitenlucht.
Een natuurlijke ademende bescherming
Een extract van zoete sinaasappelen gecombineerd met vitaminen en mineralen verlevendigt de teint. De niet-occlusieve en ademende textuur is als een « intelligente stof »die beschermt tegen pollutie en de absorptie van schadelijke partikels verhindert zonder de natuurlijke functies van de huid te wijzigen.


Gebruiksadvies

Voor een natuurlijk resultaat borstelt u het product met de minikabukiborstel lichtjes over het gezicht. Voor een geraffineerder en duurzamer resultaat accentueert u de mediane T-zone en werkt u het teveel aan product met de borstel uit.


Applicator

Met minikabukiborstel.


Tinten

Het poeder Diorskin Nude Air geeft steeds de juiste tint maar respecteert de natuurlijke huidskleur. In een borstelstreek geven de verschillende frisse nuances de transparante, fluwelige en stralende finish van een dag in de buitenlucht.

Suggestions
Diorskin Nude Air serum
Extra vloeibaar teintserum met stralend nude-effect

Diorskin Nude Air serum en poeders: de ideale routine volgens de gebruiksters.
Beide formules zijn complementair en worden in luchtige laagjes boven elkaar aangebracht. Het poeder beschermt de make-up als een onzichtbaar schild. De make-up blijft langer zitten en de huid is beschermd tegen irriterende factoren uit de stedelijke omgeving

€ 54,00 Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Diorskin Nude Air compact poeder

€ 52,00 - 020 Beige ClairContact : 32.2.620.0098 Description

Het indrukwekkend lichte losse of compacte poeder Diorskin Nude Air is de ultieme finish en geeft een steeds frisse en stralende teint.
De luchtige en niet-occlusieve textuur laat de huid vrij ademen en beschermt de huid tegen pollutie door de absorptie van schadelijke partikels te beperken. De natuurlijke schoonheid van de huid wordt bij elke toepassing beschermd.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Diorskin Nude Air compact poeder

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.