PrevNextClick to zoom

  Diorskin Nude Air los poeder

  Onzichtbaar los poeder met stralende, natuurlijke finish

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  Een stralend effect voor uw huid

  Description

  Het indrukwekkend lichte losse of compacte poeder Diorskin Nude Air is de ultieme finish en geeft een steeds frisse en stralende teint.
  De luchtige en niet-occlusieve textuur laat de huid vrij ademen en beschermt de huid tegen pollutie door de absorptie van schadelijke partikels te beperken. De natuurlijke schoonheid van de huid wordt bij elke toepassing beschermd.

  Formule

  De illusie van absolute natuurlijkheid
  De formule met transparante pigmenten bevat ook luchtige poeders die onmerkbaar zijn met het blote oog. Zij geven de juiste tint zonder de natuurlijke huidskleur te veranderen. Een borstelstreek volstaat voor een onzichtbaar nude-effect met de extra natuurlijke, heldere en sublieme fluwelige finish van een dagje in de buitenlucht.
  Een natuurlijke ademende bescherming
  Een extract van zoete sinaasappelen gecombineerd met vitaminen en mineralen verlevendigt de teint. De niet-occlusieve en ademende textuur is als een « intelligente stof »die beschermt tegen pollutie en de absorptie van schadelijke partikels verhindert zonder de natuurlijke functies van de huid te wijzigen.


  Make-upfinish

  Breng het poeder met het poederdonsje in lichte stippen aan en werk het zorgvuldig uit naar de buitenkant van het gezicht. Egaliseer de textuur met de Backstage Poederkwast Lichte dekking nr. 14.


  Applicator

  Met poederdonsje.


  Tinten

  Het poeder Diorskin Nude Air geeft steeds de juiste tint maar respecteert de natuurlijke huidskleur. Met een beweging van het poederdonsje geven de verschillende frisse nuances de transparante, fluwelige en stralende finish van een dag in de buitenlucht.

  Suggestions
  Diorskin Nude Air serum
  Extra vloeibaar teintserum met stralend nude-effect

  Diorskin Nude Air serum en poeders: de ideale routine volgens de gebruiksters.
  Beide formules zijn complementair en worden in luchtige laagjes boven elkaar aangebracht. Het poeder beschermt de make-up als een onzichtbaar schild. De make-up blijft langer zitten en de huid is beschermd tegen irriterende factoren uit de stedelijke omgeving

  € 54,00 Meer wetenBestel Nu

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  Diorskin Nude Air los poeder

  € 57,00 - 020 Beige ClairContact : 32.2.620.0098 Description

  Het indrukwekkend lichte losse of compacte poeder Diorskin Nude Air is de ultieme finish en geeft een steeds frisse en stralende teint.
  De luchtige en niet-occlusieve textuur laat de huid vrij ademen en beschermt de huid tegen pollutie door de absorptie van schadelijke partikels te beperken. De natuurlijke schoonheid van de huid wordt bij elke toepassing beschermd.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Diorskin Nude Air los poeder

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

   Compare shades

   Select two shades and drag the cursor to compare.