PrevNext

  Dior Contour

  Couturekleur, precisie en duurzaam resultaat

  € 26,50
  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  COUTUREKLEUR, PRECISIE EN DUURZAAM RESULTAAT

  Description

  De perfecte finish wordt mogelijk dankzij een ongelooflijk gemakkelijk contourpotlood dat een net en dekkend lijntje geeft en het volume van de lippen sublimeert.

  Tinten

  Dior Contour bestaat uit matte en gesatineerde tinten die afgestemd zijn op alle nuances van het assortiment Rouge Dior. Ze kunnen apart of als basis onder de lipstick gebruikt worden. Ze maken de lipcontouren voller, geven een perfecte finish en maken dat de kleur langer blijft zitten.


  Gebruiksadvies

  Trek een lijntje rond de lippen te beginnen in het midden van de bovenlip en teken een V-vorm op de cupidoboog. Modelleer vervolgens de lipcontouren vanuit het midden van de lippen en werk uit naar de mondhoeken toe. Om de kleur van de lipstick intenser te maken en langer te doen houden, kleurt u de lippen in met het potlood.


  Applicator

  Pluspunten: het geïntegreerde borsteltje dient om het lijntje uit te werken en de lipstick aan te brengen. Verder heeft het ook een puntenslijper.


  Meer weten over Rouge Dior

  Ontdek de nieuwe lipstick Rouge Dior. Zijn historische palet van gesatineerde tinten werd verrijkt met een nieuwe, extreem matte finish.

  Kennismaken
  Rouge Dior
  COUTUREKLEUR. 2 FINISHES: GESATINEERD EN MAT – SMELTENDE VERZORGING

  De emblematische lipstick van het Huis Dior die de lippen van elke vrouw doet stralen. Het couture-icoon bestaat in 35 couturetinten en twee finishes, gesatineerd of mat. De sensuele verzorgende formule staat garant voor 16 uur optimaal comfort* zodat vrouwen zich goed voelen, ongeacht de kleur of de finish. * zelfevaluatie door 60 vrouwen

  Vanaf € 37,00 Meer wetenBestel Nu

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Dior Contour

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.