COUTUREKLEUR, PRECISIE EN DUURZAAM RESULTAAT

Description

De perfecte finish wordt mogelijk dankzij een ongelooflijk gemakkelijk contourpotlood dat een net en dekkend lijntje geeft en het volume van de lippen sublimeert.

Tinten

Dior Contour bestaat uit matte en gesatineerde tinten die afgestemd zijn op alle nuances van het assortiment Rouge Dior. Ze kunnen apart of als basis onder de lipstick gebruikt worden. Ze maken de lipcontouren voller, geven een perfecte finish en maken dat de kleur langer blijft zitten.


Gebruiksadvies

Trek een lijntje rond de lippen te beginnen in het midden van de bovenlip en teken een V-vorm op de cupidoboog. Modelleer vervolgens de lipcontouren vanuit het midden van de lippen en werk uit naar de mondhoeken toe. Om de kleur van de lipstick intenser te maken en langer te doen houden, kleurt u de lippen in met het potlood.


Applicator

Pluspunten: het geïntegreerde borsteltje dient om het lijntje uit te werken en de lipstick aan te brengen. Verder heeft het ook een puntenslijper.


Meer weten over Rouge Dior

Ontdek de nieuwe lipstick Rouge Dior. Zijn historische palet van gesatineerde tinten werd verrijkt met een nieuwe, extreem matte finish.

Kennismaken
Suggestions
Rouge Dior
COUTUREKLEUR. 2 FINISHES: GESATINEERD EN MAT – SMELTENDE VERZORGING

De emblematische lipstick van het Huis Dior die de lippen van elke vrouw doet stralen. Het couture-icoon bestaat in 35 couturetinten en twee finishes, gesatineerd of mat. De sensuele verzorgende formule staat garant voor 16 uur optimaal comfort* zodat vrouwen zich goed voelen, ongeacht de kleur of de finish. * zelfevaluatie door 60 vrouwen

Vanaf € 37,00 Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Dior Contour

€ 26,50 - 060 PremièreContact : 32.2.620.0098 Description

De perfecte finish wordt mogelijk dankzij een ongelooflijk gemakkelijk contourpotlood dat een net en dekkend lijntje geeft en het volume van de lippen sublimeert.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Dior Contour

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.