PrevNextClick to zoom

ROUGE DIOR LIQUID - LIMITED EDITION

Vloeibare lipstick. Intense couturekleuren. Extreem langhoudend. 3 effecten: mat, metallic, satijn.

Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

Vloeibare lipstick. Intense couturekleuren. Extreem langhoudend. 3 effecten: mat, metallic, satijn.

Description

Rouge Dior Liquid is opnieuw vormgegeven met de creatie van de eerste vloeibare lipstick met diverse effecten en een verrassend kleurresultaat. Goed dekkend, 12 uur* lang mooi en comfortabel: een genot dat is uitgevoerd in drie opwindende finishes – mat, metallic en satijn.

* Instrumentele tests uitgevoerd bij 20 personen

Make-upfinish

Een intense kleur die lang mooi blijft, ongeacht het effect: mat, satijn of metallic.


Gebruiksadvies

1. Omlijn voor een optimaal kleureffect en langdurig resultaat eerst de lippen met Dior Contour en vul daarna de lippen in, eveneens met Dior Contour.
2. Breng vervolgens Rouge Dior Liquid rechtstreeks aan op de lippen met behulp van de fijne en precieze applicator.


Applicator

De applicator is voorzien van een reservoir dat exact de juiste dosis afgeeft. Het fijne topje van de applicator is ideaal voor het precies uittekenen van de lipcontouren.


Formule

De formule van Rouge Dior Liquid is een deskundige samenstelling van minerale was, ultrafijn silicapoeder en oliën die de kleur extra intensiteit geven en zorgt tegelijkertijd voor een makkelijk uitsmeerbaar en langdurig mooi resultaat.
Kwaliteiten die tot noch toe niet samengingen, zijn vanaf nu verenigd in Rouge Dior.


Tinten

Rouge Dior Liquid pronkt met een bruisende finish en wordt uitgebreid met twee nieuwe kleuren die passen bij het seizoen:
784 Red Lava: een brandend  bordeauxrood met metallic finish
635 Copper Lava: een lava-achtig koperoranje met een metallic finish

Suggestions
Dior Addict Lip Maximizer
Collageengloss voor volle lippen

Gebruik hem als basis om de lippen voor het aanbrengen van de kleur voor te bereiden en ze glad en vol te maken. Of op de lipstick als glansaccent en om de lippen voller te maken.

€ 37,00 Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

ROUGE DIOR LIQUID - LIMITED EDITION

€ 37,50 - 635 COPPER LAVAContact : 32.2.620.0098 Description

Rouge Dior Liquid is opnieuw vormgegeven met de creatie van de eerste vloeibare lipstick met diverse effecten en een verrassend kleurresultaat. Goed dekkend, 12 uur* lang mooi en comfortabel: een genot dat is uitgevoerd in drie opwindende finishes – mat, metallic en satijn.

* Instrumentele tests uitgevoerd bij 20 personen

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

ROUGE DIOR LIQUID - LIMITED EDITION

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0  tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.