PrevNextClick to zoom

  Dior Addict Lipstick

  Een Hydraterende Kern Van Gel Met Spiegelglans

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  De lippenstift met hydra-gel top coat effect voor een sensationele spiegelglans.

  Description

  Dior luidt een nieuw lipsticktijdperk in met een gloednieuw lippenrood met sensationele spiegelglans. Dit effect dankt hij aan een smeltende, hydraterende gelkern met topcoateffect.
  De opmerkelijke hydraterende, zachte kern heeft een CD-vorm die over de hele lengte van de stick loopt. Bij iedere toepassing geeft hij, net als een topcoat, een extra dosis glans en comfort. Bovendien zorgt hij voor een duurzaam resultaat.

  Make-upfinish

  35 heldere nuances gecreëerd door Peter Philips, Directeur Creatie en Imago van de Make-up van Dior. Een resoluut modieuze lijn, gebruiksvriendelijk en baanbrekend, met speelse glans en effecten.


  Gebruiksadvies

  Het aanbrengen is ontstellend gemakkelijk: de smeltende textuur glijdt soepel over de lippen. De hydraterende gelkern versmelt met de kleur waardoor naast kleur ook een topcoateffect ontstaat.


  Formule

  De hydraterende gelkern is samengesteld uit drie superieure glansoliën, die bij de beste behoren in de cosmetica.
  De Zinnenstrelende Olie maakt de formule soepel en glijdend zodat het aanbrengen extra sensueel verloopt.
  De Comfortolie hydrateert de lippen en de Beschermende Olie optimaliseert de hechtkracht en duur van de kleur.


  Tinten

  De subtiel parelende Glow-tinten smelten in een toon-op-tooneffect dat de lippen op een natuurlijke manier in de verf zet. De elektrische, gewaagde Flash-nuances geven de lippen een puur kleuraccent. De Glitter-tinten met iriserende parelmoerdeeltjes of lovertjes weerkaatsen het licht op een spectaculaire manier.


  Meer weten over Dior Addict Ultra Gloss

  Geef uw lippen extra volume! Ontdek de wereld van Dior Addict Ultra-Gloss.

  Kennismaken
  Suggestions
  Dior Lip Glow
  Hydraterende lipbalsem die de kleur van de lippen verlevendigt

  Een intens hydraterende verzorgende balsem die de lippen glad en vol maakt en het kleurresultaat van de achteraf aangebrachte gloss versterkt.

  € 37,00 Meer wetenBestel Nu

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  Dior Addict Lipstick

  € 37,50 - 138 PurityContact : 32.2.620.0098 Description

  Dior luidt een nieuw lipsticktijdperk in met een gloednieuw lippenrood met sensationele spiegelglans. Dit effect dankt hij aan een smeltende, hydraterende gelkern met topcoateffect.
  De opmerkelijke hydraterende, zachte kern heeft een CD-vorm die over de hele lengte van de stick loopt. Bij iedere toepassing geeft hij, net als een topcoat, een extra dosis glans en comfort. Bovendien zorgt hij voor een duurzaam resultaat.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Dior Addict Lipstick

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personaliseren

   Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

   0 tekens resterend

   Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

   DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

   Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

   Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

   Compare shades

   Select two shades and drag the cursor to compare.