PrevNextClick to zoom

DIOR ADDICT LIP TATTOO

GEKLEURDE LIPPENINKT – NUDE EFFECT – EXTREEM COMFORT EN HECHTKRACHT

Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

Lippeninkt in Tattoo-versie

Description

Dior Addict Lip Tattoo is de eerste langhoudende lippeninkt waarmee Dior de make-upgewoontes ongetwijfeld grondig zal veranderen. Dankzij het 10 uur* durende resultaat, het comfort van de formule en de no transfer-finish zonder materie-effect versmelt de formule enkele seconden na het aanbrengen als een tattoo met de lippen.

* Mechanische test bij 20 proefpersonen  

Make-upfinish

Resultaat: alle kussen zijn toegelaten! De kleur geeft niet af maar dringt in de lippen zodat een tattoo-effect ontstaat. 


Gebruiksadvies

"We zetten de applicator in het midden van de lippen, onder de Cupidoboog, en we glijden van rechts naar links. Een eenvoudig gebaar dat van Dior Addict Lip Tattoo een eenvoudig product maakt dat men intuïtief kan aanbrengen."
Peter Philips


Applicator

Afgeronde en schuine mousseapplicator die de lipcontouren intuïtief volgt. Gemakkelijk, snel en precies aan te brengen.


Formule

Dior Addict Lip Tattoo versmelt transparant en licht met de lippen. Het accentueert hun natuurlijke kleur zonder materie-effect en met een verbluffend comfort.
Dankzij de uitgekiende formule is Lip Tattoo de eerste « kissable » lippeninkt van Dior met no transfer-effect. Enkele seconden na het aanbrengen hecht de formule zich zonder materie-effect en met een verbluffend comfort op de lippen.


Tinten

Peter Phillips bedacht een palet van zes natuurlijke tinten, gaande van beige naar framboos via een pittige koraaltint. De tinten flatteren en verfraaien alle lipkleuren.

« Deze kleurharmonie die varieert van licht nude tot het roze van rood fruit speelt in op de verlangens van elke vrouw. De meest universele tint is Cherry 761, een intens roze met een rode toets dat geweldig is op alle lippen. » Peter Philips

Suggestions
DIOR ADDICT LACQUER STICK
LAKKLEUR MET SENSATIONELE HECHTKRACHT EN FIJNHEID

€ 37,50 Meer wetenBestel Nu
De film

RECENTLY VIEWED

Remove

DIOR ADDICT LIP TATTOO

€ 33,50 - 761 Natural CherryContact : 32.2.620.0098 Description

Dior Addict Lip Tattoo is de eerste langhoudende lippeninkt waarmee Dior de make-upgewoontes ongetwijfeld grondig zal veranderen. Dankzij het 10 uur* durende resultaat, het comfort van de formule en de no transfer-finish zonder materie-effect versmelt de formule enkele seconden na het aanbrengen als een tattoo met de lippen.

* Mechanische test bij 20 proefpersonen  

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

DIOR ADDICT LIP TATTOO

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.