PrevNextClick to zoom

Rouge Dior Liquid

Vloeibare lipstick. Intense couture kleur. Extreem langhoudend. 3 effecten: mat, metallic, satijn.

Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

INTENSE KLEUR IN MAT, SATIJN EN METALLIC

Description

Rouge Dior innoveert nogmaals en creëerde de eerste vloeibare lipstickformule met verschillende effecten en een verrassende kleurimpact. Hoge dekkingsgraad, langhoudend (tot 12u*) en comfortabel: een miraculeuze lipstick die in 3 afwerkingen verkrijgbaar is - mat, metallic en satijn.

*Instrumentele test bij 20 personen.

Make-upfinish

Een intense, langhoudende kleur, welk effect u ook kiest: mat, satijn of metallic.


Gebruiksadvies

Om de kleur te intensifiëren en langer vast te houden, omlijnt u eerst de lippen en vult u ze daarna in met Dior Contour, dat als basis dient. Vervolgens brengt u Rouge Liquid direct op de lippen aan, wat dankzij de fijne, precieze applicator een koud kunstje is.


Applicator

De fijne applicator geeft exact de juiste dosis van het product af en is ideaal om de lippen precies te omlijnen.


Formule

De formule van Rouge Dior Liquid werd door experten ontwikkeld en combineert minerale was, een ultrafijn silicapoeder en oliën, die de kleur al haar kracht meegeven en ervoor zorgen dat de stick vlot over de lippen glijdt, voor een langdurig resultaat. Rouge Dior brengt kwaliteiten samen die vroeger incompatibel leken.


Tinten

“Met Rouge Dior wilden we een vloeibare lipstick in verbazingwekkende afwerkingen creëren - mat, satijn, metallic - en hebben we een kleurengamma uitgewerkt dat bij elk huidtype past,” aldus Peter Philips.

Een kleurengamma waarvan we 4 essentiële tinten graag in de schijnwerpers zetten:
- De iconische 999 Matte werd getransformeerd in een vloeibare formule die de passionele kant van de Diorvrouw nog verder onthult.
- De nudetint komt tot uiting in de 614 Jungle Matte, een ode aan Mitzah Bricard, de muze van Christian Dior die als inspiratiebron gold voor zijn ‘Jungle’-print.
- De 979 Poison Metal die Natalie Portman draagt, verleent de Diorvrouw een nog grotere aantrekkingskracht.
- De delicate roos van Miss Dior wordt belichaamd in de 162 Miss Satin, die vrouwen een sprankelende glimlach meegeeft.

Peter Philips verlegt de grenzen van de creativiteit met deze collectie van 4 extreme tinten in onverwachte kleuren, van het meest mysterieuze zwart tot holografisch zilver.


Meer weten over Rouge Dior

Ontdek de nieuwe Rouge Dior Liquid voor vrouwelijkheid in het teken van #ifeelgood

Ontdek
Suggestions
Diorskin Forever Undercover
DUURZAME CONCEALER ONMIDDELLIJK CAMOUFLEREND EFFECT WATERPROOF

€ 32,50 Meer wetenBestel Nu
De film

RECENTLY VIEWED

Remove

Rouge Dior Liquid

€ 37,50 - 601 HOLOGLAMContact : 32.2.620.0098 Description

Rouge Dior innoveert nogmaals en creëerde de eerste vloeibare lipstickformule met verschillende effecten en een verrassende kleurimpact. Hoge dekkingsgraad, langhoudend (tot 12u*) en comfortabel: een miraculeuze lipstick die in 3 afwerkingen verkrijgbaar is - mat, metallic en satijn.

*Instrumentele test bij 20 personen.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Rouge Dior Liquid

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0 tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.