diorcom_fall18_instit-inter-ww-china_1400x

Dior en Diable - Fall Look 2018

Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Make-Up, pakt dit seizoen uit met een hommagecollectie onder het motto 'Dior en Diable'! De vrolijk duivelse look barst los in oranje, koper- en roestkleurige tinten. De oogopslag hult zich in contrastrijke kleurschakeringen en een explosief herfst temperament. De lippen krijgen betoverende kleuren met een spetterende finish. Dior en Diable creëert een explosieve vrouwelijkheid die de teint in vuur en vlam zet. Het Huis brengt hulde aan de femme fatale met een palette vol vurige kleuren en smokey effecten.

RECENTLY VIEWED

Remove

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Send by email

RECIPIENT

De verplichte velden moeten worden ingevuld

查询到货时间

关于到货时间的具体说明

Personaliseren

Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

0  tekens resterend

Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.