PrevNextClick to zoom

5 COULEURS DIOR EN DIABLE - LIMITED EDITION

OOGSCHADUWPALET – COUTURE KLEUREN & LANGHOUDENDE EFFECTEN

Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

OOGSCHADUWPALET – COUTURE KLEUREN & LANGHOUDENDE EFFECTEN

Description

Uitgevoerd in leer, is het 5 Couleurs palet dit seizoen een kostbaar wapen in de strijd van verleiding. Deze heerlijk duivelse oogschaduw leent de warmrode tinten en smoky effecten van de herfst.

Make-upfinish

Dit seizoen onthult 5 Couleurs Dior en Diable twee kleurcombinaties met explosieve tinten. De oogschaduw kan worden aangebracht met een smoky effect voor een femme-fatale-look of met één enkele kleur voor een duivels zwoele oogopslag.


Gebruiksadvies

Voor een natuurlijke look
1. Breng de middelste kleur aan op het gehele bewegende ooglid met behulp van de ronde foamapplicator om de oogopslag te openen.
2. Breng met de linerapplicator de donkerste tint aan op de aanzet van de wimpers om de ogen te definiëren.
3. Breng met het kwastje de lichtste kleur aan onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek om de ogen te vergroten.

Voor een geraffineerde look
1. Breng de middelste kleur aan op het gehele bewegende ooglid met behulp van de ronde foamapplicator om de oogopslag te openen en breng vervolgens met de linerapplicator de donkerste tint aan op de aanzet van de wimpers om de ogen te definiëren.
2. Vervaag dit over het geheel van het bewegende ooglid naar buiten toe met behulp van het kwastje.
3. Breng met de ronde foamapplicator de lichtste kleur aan onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek om de ogen vorm te geven met een nog intenser contrast.


Applicator

Foamapplicator, linerapplicator en oogschaduwkwastje.


Formule

De ultralichte en zeer geconcentreerde textuur zorgt voor een intens kleureffect bij het aanbrengen. De oogschaduw is zo geconcentreerd dat je slechts weinig nodig heeft voor een perfect resultaat. De poeders verspreiden zich eenvoudig over de huid om de oogleden vorm te geven met een spel van verschillende laagjes.


Tinten

837 Devilish bevat hartstochtelijk geel, verleidelijk pastelroze, diep paars, duivels rood en krachtig goud in het midden.  
087 Volcanic bevat verschillende tinten rokerig grijs en vurig bruin, met een door de duivel bezeten koper in het midden.

Suggestions
DIOR BACKSTAGE EYESHADOW SHADER BRUSH N° 21
Oogschaduw shader penseel nr. 21

€ 30,50 Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

5 COULEURS DIOR EN DIABLE - LIMITED EDITION

€ 61,50 - 087 VOLCANICContact : 32.2.620.0098 Description

Uitgevoerd in leer, is het 5 Couleurs palet dit seizoen een kostbaar wapen in de strijd van verleiding. Deze heerlijk duivelse oogschaduw leent de warmrode tinten en smoky effecten van de herfst.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

5 COULEURS DIOR EN DIABLE - LIMITED EDITION

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0  tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.