fall_page-gamme_instit-inter_1400x540px

Metallics Collectie - Herfst Look 2017

De glitternde glans van lamé, een palet tot leven gebracht door een spel van contrasten: Dior neemt deze herftst een metallic gloed aan. Gecreëerd door Peter Philips, Creative and Image Director voor Dior Makeup, de Metellics collectie vertelt een verhaal van tegenpolen die elkaar aantrekken, de alchemie van de tegenstrijdige effecten. Ontworpen voor nog meer zintuiglijkheid, smelten oogschaduw en lipstick texturen samen met de huid, terwijl levendige tinten een zelfverzekerde look creëeren met een stijlvolle schoonheids signatuur. Krachtig, toch delicaat, schitterend en mysterieus, is de Dior vrouw nog nooit zo vrij geweest.

Finishing Touch voor de Ogen

Spel van contrasten


RECENTLY VIEWED

Remove

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Send by email

RECIPIENT

De verplichte velden moeten worden ingevuld

查询到货时间

关于到货时间的具体说明

Personaliseren

Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

0  tekens resterend

Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.