cover_inter

Summer Look 2018 Cool Wave

Cool Wave, de belofte van een zomer boordevol hoogtepunten: dit seizoen tekent Peter Philips, Creative & Image Director van Dior Make-up, een collectie die zowel romantisch als pop-art is. Deze collectie gaat op zoek naar het contrast van azuurblauwe tintent en euforische zomerkleuren en is geïnspireerd door de weerspiegeling van water en de gloed van de stralende zon. De ogen gaan gehuld in een waaier van blauwtinten of warme bruintinten van een Indian Summer. De lippen worden geperfectioneerd door de plumper met ijsblauwe reflecties en de nagels stralen met felle zomerse kleurtjes. Cool Wave, of de zomer volgens Dior: de clash van warm en koud, van transparantie en intensiteit.

Cool Summer

Breeze of sunlight

Een euforische zomer


RECENTLY VIEWED

Remove

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Send by email

RECIPIENT

De verplichte velden moeten worden ingevuld

查询到货时间

关于到货时间的具体说明

Personaliseren

Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

0  tekens resterend

Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.