PrevNextClick to zoom

  5 COULEURS COOL WAVE - SUMMER 2018 LIMITED EDITION

  OOGSCHADUWPALET COUTUREKLEUREN & LANGHOUDEND EFFECT

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  OOGSCHADUWPALET COUTUREKLEUREN & LANGHOUDEND EFFECT

  Description

  Voor deze collectie ontmoet het iconische oogschaduwpalet van Dior een golf van verfrissing met twee harmoniërende combinaties: een in de kleuren van Blue Lagoon en de ander in de warme tinten van de Indian Summer. Beide paletten onthullen een patroon geïnspireerd door de golven die rimpelen vanaf een druppel water dat de grond raakt.

  Tinten

  Make-up finish
  Op de huid blijft het poeder onzichtbaar, terwijl de kleur zich mengt tot een ongelooflijk dunne laag voor een resultaat dat spectaculair lang mooi blijft.

  Kleuren
  Het palet 5 Couleurs is verkrijgbaar in twee harmoniërende combinaties, ideaal voor de zongebruinde zomerhuid:

  367 Cool Down straalt frisheid uit in tinten turquoiseblauw, diep donkerblauw, pastelblauw en denimblauw.
  597 Heat Up bestaat uit een zonnige collectie van bruin, koraalrood en stralend nude.


  Gebruiksadvies

  Voor een natuurlijke look
  Breng de middelste kleur met de ronde foamtip aan op het gehele ooglid om de ogen te openen. Gebruik vervolgens het linerkwastje om de donkere kleur langs de wimperlijn aan te brengen voor extra definitie. Breng tenslotte de lichte kleur met het borsteltje aan onder de wenkbrauwboog om te highlighten en in de binnenhoek van het oog om de ogen breder te maken.

  Voor een geraffineerde look
  Breng de middelste kleur met de ronde foamtip aan op het gehele ooglid om de ogen te openen, gebruik vervolgens het linerkwastje om de donkere kleur langs de wimperlijn aan te brengen voor extra definitie. Werk uit over het gehele ooglid en daarna met het borsteltje naar buiten toe. Breng ten slotte de lichte kleur met de foamtip aan onder de wenkbrauwboog om te highlighten en in de binnenhoek van het oog om meer contrast en structuur te creëren.


  Applicator

  Foamapplicator, linerapplicator en lang oogschaduwborsteltje.


  Formule

  Een diversiteit aan texturen verenigd in één doosje om de ogen op te maken met een laagjestechniek. De laboratoria van Dior hebben hun expertise gebundeld om uitzonderlijke kleurgetrouwheid te bereiken: het resultaat op de ogen is identiek aan de tint en intensiteit zoals te zien is in het doosje. De pigmenten worden met behulp van bindmiddel samengeperst tot poeders om een romige sensatie op de vingerpunten te creëren.

  Suggestions
  Dior Addict
  Gesatineerde lichaamspray

  Het badritueel laat de geur van het parfum Dior Addict langer duren en sublimeert de huid. De gesatineerde spray voor het lichaam van Dior Addict verrast door de frisheid van zijn luchtige en melkachtige materie.

  € 43,00 - Spray 100 mLMeer wetenBestel Nu

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  5 COULEURS COOL WAVE - SUMMER 2018 LIMITED EDITION

  € 61,50 - 367Contact : 32.2.620.0098 Description

  Voor deze collectie ontmoet het iconische oogschaduwpalet van Dior een golf van verfrissing met twee harmoniërende combinaties: een in de kleuren van Blue Lagoon en de ander in de warme tinten van de Indian Summer. Beide paletten onthullen een patroon geïnspireerd door de golven die rimpelen vanaf een druppel water dat de grond raakt.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  5 COULEURS COOL WAVE - SUMMER 2018 LIMITED EDITION

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

   Compare shades

   Select two shades and drag the cursor to compare.