VOLUME MASCARA

Description

In 2017 zorgde Dior voor een ware revolutie op het gebied van mascara met Diorshow Pump’N’Volume, een spectaculaire formule voor extreem wimpervolume. Dit jaar gaat Dior nog een stap verder met de lancering van het “squeezable*” effect in 4 bruisende kleuren voor degenen die niet bang zijn om met kleur en finish te spelen. *indrukbaar

Make-upfinish

Diorshow Pump'N'Volume is nu verkrijgbaar in vier ultragepigmenteerde kleuren voor kleurrijke combinaties & een onmiddellijk oversized volume.
+100 Volume**

** Instrumentele tests uitgevoerd op 16 personen (De gebruikelijke applicatie van de vrouw versus onopgemaakte wimpers)


Gebruiksadvies

1. Druk twee tot drie keer de flexibele houder in zodat de formule goed soepel wordt en het borsteltje het product royaal kan opnemen.
2. Breng de mascara in een zigzagbeweging aan om de wimpers van wortel tot punt met was te bedekken en een onmiddellijk volume-effect te creëren.


Applicator

De borstel van elastomeer van de Diorshow Pump 'N' Volume combineert een onbuigzame steel, wat zorgt voor een stabiele en precieze applicatie, met een flexibele borstel die de formule in alle zachtheid op de wimpers aanbrengt.


Formule

Diorshow Pump 'N' Volume geeft een unieke romige sensatie dankzij de hoge concentratie aan wassen en elastische poeders, die zorgen voor het schijnbaar toegenomen wimpervolume.  Tot aan de laatste druppel blijft de romigheid van de formule intact, en behoudt het ultravolume-effect zijn impact.


Tinten

Om tot in de wimperpuntjes met kleur te spelen, komt Dior met 4 nieuwe neonkleuren in limited edition: Purple Pump 160, Blue Pump 260, Coral Pump 640 en Pink Pump 840.


Advies van Peter

“Er zijn talloze combinaties mogelijk. Je kunt zwart aanbrengen als basis en dan wat kleur toevoegen op de wimperpunten. Of breng zwart aan op de bovenste wimpers en, bijvoorbeeld, roze op de onderwimpers." Peter Philips, Creative & Image Director van Dior Make-up.


Meer weten over Diorshow-assortiment

Ontdek het assortiment Diorshow en geef uzelf een spectaculaire look, een defilé waardig.

Kennismaken
Suggestions
DIORSHOW PUMP 'N' VOLUME WATERPROOF
VOLUMEMASCARA

€ 35,50 Meer wetenBestel Nu
De film

RECENTLY VIEWED

Remove

DIORSHOW PUMP'N'VOLUME

€ 35,50 - 260 BLUE PUMPContact : 32.2.620.0098 Description

In 2017 zorgde Dior voor een ware revolutie op het gebied van mascara met Diorshow Pump’N’Volume, een spectaculaire formule voor extreem wimpervolume. Dit jaar gaat Dior nog een stap verder met de lancering van het “squeezable*” effect in 4 bruisende kleuren voor degenen die niet bang zijn om met kleur en finish te spelen. *indrukbaar

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

DIORSHOW PUMP'N'VOLUME

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.