PrevNextClick to zoom

  5 COULEURS

  Couturepalet voor de Ogen – Langhoudende Kleuren & Effecten

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  Kleur in al haar couturevormen

  Description

  Het palet 5 Couleurs is emblematisch voor de oogmake-up van Dior en een synthese van zijn knowhow van kleuren en visuele effecten. De nieuwe versie die nog creatiever en rijker is aan pigmenten en effecten verkent de talrijke facetten van kleur om alle aspecten van de persoonlijkheid uit te drukken. Met het palet 5 couleurs zijn de mogelijkheden tot zelfexpressie onbegrensd, krijgt de creativiteit vrije baan en zijn de kleuren gedurfder dan ooit.

  Make-upfinish

  Het poeder is nauwelijks zichtbaar op de huid, de kleur versmelt tot een ongelooflijk fijn en goed hechtend laagje.


  Gebruiksadvies

  Voor een natuurlijke oogmake-up
  Breng de medium tint met de mousseapplicator op het bewegend ooglid aan om de blik te open en breng vervolgens de donkerste tint met de liner tegen de wimperrand aan om de ogen vorm te geven. Om het geheel te verhelderen en de ogen groter te maken brengt u de bleekste tint met het borsteltje onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek aan.

  Voor een geraffineerd effect
  Breng de medium tint met de mousseapplicator op het bewegende ooglid aan om de blik te open en breng vervolgens de donkerste tint met de liner tegen de wimperrand aan om de ogen vorm te geven. Werk de kleur met het borsteltje over het bewegende ooglid en naar buiten toe uit. Om het geheel te verhelderen, een nog intenser contrast te maken en de ogen vorm te geven brengt u de bleekste tint met de mousseapplicator onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek aan.


  Applicator

  Mousseapplicators, linerapplicator en lang oogschaduwborsteltje.


  Formule

  Een grote variëteit aan texturen in een enkele luxeverpakking om de oogleden stijlvol op te maken met een speels laagjeseffect. Met hun unieke knowhow bereiken de laboratoria Dior een extreem niveau van kleurechtheid: de finish op de oogleden is even intens als de kleur in het doosje. De pigmenten worden met bindmiddelen tot een poeder geperst zodat onder de vingers een crèmig gevoel ontstaat.


  Tinten

  Mat, gemetalliseerd, gesatineerd, lamé, geïriseerd en lovertjes, effecten spelen de hoofdrol bij de nieuwe paletten 5 Couleurs en doen de kleur van de verschillende effecten vibreren. Elke harmonie werd zodanig bewerkt dat de effecten en kleuren van een en hetzelfde palet gemakkelijk in laagjes kunnen worden aangebracht. Zo ontstaat een perfect evenwichtige en eindeloos creatieve make-up.


  Discover more on Diorshow make-up line

  Discover the Diorshow range for spectacular catwalk-worthy eyes.

  Discover
  Suggestions
  Backstage Eye Prime
  Gladmakende en fixerende basis voor de oogleden

  Deze basis maakt de oogleden glad en corrigeert en egaliseert de huid zodat de huid voorbereid is op de oogschaduw en de kleur zo intens mogelijk wordt.

  € 33,00 Meer weten

  Momenteel niet verkrijgbaar

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  5 COULEURS

  € 60,50 - 357 ElectrifyContact : 32.2.620.0098 Description

  Het palet 5 Couleurs is emblematisch voor de oogmake-up van Dior en een synthese van zijn knowhow van kleuren en visuele effecten. De nieuwe versie die nog creatiever en rijker is aan pigmenten en effecten verkent de talrijke facetten van kleur om alle aspecten van de persoonlijkheid uit te drukken. Met het palet 5 couleurs zijn de mogelijkheden tot zelfexpressie onbegrensd, krijgt de creativiteit vrije baan en zijn de kleuren gedurfder dan ooit.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  5 COULEURS

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

   Compare shades

   Select two shades and drag the cursor to compare.