HET PALET DAT DE BLIK VERHELDERT EN VERKWIKT

Description

Dior creëerde het 1e palet dat de ogen verheldert en onmiddellijk doet stralen. Dankzij de Glow-MimeticsTM-technologie geven de universele en extra heldere neutrale tinten de oogleden een stralende glans. De harmoniërende tinten hebben in combinatie met de basis en liner een gladmakend en egaliserend effect. Ze maken de ogen groter en geven ze extra structuur en helderheid.

Make-upfinish

Grotere ogen. Nude dégrade finish.

Applicator

Een complete set applicators - eyeliner, mousse, borstels « sculpt & blend » - voor iedereen.

Formule

1 poederbasis. 4 neutrale tinten. 1 gegoten liner.

Tinten

1 universele harmonie.

Gebruiksadvies

1. De basis maakt de oogleden glad en egaal en maakt dat de achteraf aangebrachte tinten langer blijven zitten. Werk de textuur met de kwast op het hele ooglid uit.
2. De 4 neutrale tinten met verschillende intensiteit geven de ogen reliëf en maken ze groter. Breng de eerste tint met de mousseapplicator in stippen onder de wenkbrauwboog en in de binnenste ooghoek aan. Breng de tweede tint met de borstel op het bewegende ooglid aan. Geef de ogen structuur met de derde tint in de holte van de oogleden. Gebruik hiervoor de mousseapplicator. Maak het resultaat intenser met de laatste tint in de buitenste ooghoek en tegen de onderste en bovenste wimperrij.
3. De liner dient om de ogen vorm te geven en de wimpers voller te maken. Breng hem met de linerkwast zo dicht mogelijk tegen de bovenste wimpers aan en werk hem naar buiten toe uit om de blik te ‘openen’.

Suggestions
Waterproof
eyelinerpotlood

Het onmisbare potlood voor een perfect uitgewerkt en duurzaam lijntje.

€ 26,50 Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Eye Reviver

€ 61,50 - 001Contact : 32.2.620.0098 Description

Dior creëerde het 1e palet dat de ogen verheldert en onmiddellijk doet stralen. Dankzij de Glow-MimeticsTM-technologie geven de universele en extra heldere neutrale tinten de oogleden een stralende glans. De harmoniërende tinten hebben in combinatie met de basis en liner een gladmakend en egaliserend effect. Ze maken de ogen groter en geven ze extra structuur en helderheid.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Eye Reviver

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.