WENKBRAUWINKT

Description

De eerste gekleurde wenkbrauwinkt met “tattoo-effect” van Dior, voor onmiddellijk volle en gekleurde wenkbrauwen met een langdurig resultaat.

Make-upfinish

Wenkbrauwen zijn niet slechts een detail, het zijn ware eyecatchers geworden. Perfect getekend, geaccentueerd maar niet stijf, vormen wenkbrauwen de onmisbare final touch van een oogverblindende oogmake-up. Voor perfect gevormde wenkbrauwen met een natuurlijke, authentieke en langhoudende finish, creëerde Dior een wenkbrauwinkt met tattoo-effect.


Gebruiksadvies

1. Teken de contouren van uw wenkbrauwen nauwkeurig terwijl u de natuurlijke structuur aanhoudt.
2. Vul de zones met minder haartjes op.
Voor een natuurlijk resultaat volstaat één applicatie.


Applicator

Dankzij de schuine applicator is het makkelijk om de contouren nauwkeurig te tekenen en zones met minder haartjes op te vullen.


Formule

De formule verrijkt met pigmenten met hoge intensiteit kleurt de huid in één gebaar, voor een luchtige finish.
De inktformule boordevol waterproof polymeren zorgt voor een perfecte finish die 36 uur lang mooi en op zijn plek blijft, en toch gemakkelijk te verwijderen is.
*Instrumentele tests op 20 personen - eenmalige applicatie door een professional.


Tinten

De drie kleuren, Light, Medium en Dark, zijn geschikt voor elke wenkbrauwkleur.

Suggestions
DIORSHOW PUMP'N'VOLUME
DE SQUEEZABLE MASCARA* VOOR EEN OVERSIZED VOLUME

Dior geeft volume een nieuwe betekenis met Diorshow Pump ’N’ Volume, een in het Huis nooit eerder geziene mascara die de wimpers een XXL-volume geeft. De nieuwe mascara van Dior is spectaculair op elk gebied en een omwenteling in het volumesegment: door heel eenvoudig te drukken op de soepele flacon komt de mascara op het borsteltje terecht en worden de wimpers eindeloos vol. Kies voor een show-off-effect*! *Spectaculair.

€ 35,50 Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

DIORSHOW ALL-DAY BROW INK

€ 30,50 - 011 LIGHTContact : 32.2.620.0098 Description

De eerste gekleurde wenkbrauwinkt met “tattoo-effect” van Dior, voor onmiddellijk volle en gekleurde wenkbrauwen met een langdurig resultaat.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

DIORSHOW ALL-DAY BROW INK

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.