Met een delicate, heldere en zinnelijke frisheid

Description

Escale à Pondichéry is geïnspireerd op de mooiste grondstoffen van India. Het is een Eau de Toilette samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, door het Huis Dior geselecteerd voor hun superieure kwaliteit: extract van zwarte Thee, essence van Kardemom, essence van Sandelhout en absolu van Sambacjasmijn.

Woorden van de parfumeur

Wanneer het Huis Dior een geur creëert, is dat meer dan een gewone evocatie: op de zoektocht naar de juiste grondstoffen worden nieuwe culturen ontdekt en stevige banden gesmeed met de plaatselijke producenten. Zij maken het ons mogelijk met uitzonderlijke kwaliteitsingrediënten te werken.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  ESSENCE VAN KARDEMOM
 • Heart note
  EXTRACT VAN ZWARTE THEE
 • Base note
  ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN
Suggestions
Escale à Portofino
Eau de Toilette

Vanaf € 84,00 - Spray 75 mLMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Escale à Pondichéry

Eau de Toilette

Spray 125 mLContact : 32.2.620.0098 Description

Escale à Pondichéry is geïnspireerd op de mooiste grondstoffen van India. Het is een Eau de Toilette samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, door het Huis Dior geselecteerd voor hun superieure kwaliteit: extract van zwarte Thee, essence van Kardemom, essence van Sandelhout en absolu van Sambacjasmijn.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Escale à Pondichéry
Eau de Toilette

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteESSENCE VAN KARDEMOM

   Kardemom wordt gekweekt in Cambodja, India en Guatemala. Zijn geur wordt verkregen door stoomdistillatie en doet het uitstekend met zwarte thee en essence van sandelhout. Hij geeft een frisse toets aan Escale à Pondichéry.

  • Heart noteEXTRACT VAN ZWARTE THEE

   Zwarte thee wordt hoofdzakelijk verbouwd in Azië en onderscheidt zich van de andere theesoorten door een fermentatie van de verse blaadjes die hem zijn donkere kleur en bittere smaak geeft. In parfums zorgt zwarte thee voor een frisse, kruidige toets. De opvallende, delicate en verslavende geur maakt Escale à Pondichéry extra fris.

  • Base noteABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

   Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich.