Een bitterzoete bloemengeur

Description

Poison Girl is het parfum van het moderne meisje. Een sensuele hartenbreker die als een vergifiting werkt waardoor plezier een verslaving wordt. Een bitterzoete bloemengeur met tonkabonen uit Venzuela en een vleugje sinaasappel om je te laten meeslepen door de sensualiteit van de Rose de Grasse.

Woorden van de parfumeur

Poison Girl herken je onmiddellijk, het is een compromisloze signatuur.
François Demachy


OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  Bigaradesinaasappel
 • Heart note
  Meiroos van Grasse
 • Base note
  Tonkabonen uit Venezuela


Meer weten over Poison

Treed binnen in de sexy en fascinerende wereld van Poison Girl en bekijk de film met Camille Rowe, geregisseerd door So Me.

Kennismaken
Suggestions
Poison Girl
Eau de Toilette

Na het lichaamsritueel van Poison verstuift u een wolkje Eau de Toilette Poison Girl. De geur van een zalig, bedwelmend, modern meisje. Een geur die in drie fasen alle zinnen beroert en opgebouwd is rond een gedurfde combinatie van contrasterende grondstoffen.

Vanaf € 60,00 - Spray 30 mLMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Poison Girl

Eau de Parfum

€ 97,50 - Spray 50 mLContact : 32.2.620.0098 Description

Poison Girl is het parfum van het moderne meisje. Een sensuele hartenbreker die als een vergifiting werkt waardoor plezier een verslaving wordt. Een bitterzoete bloemengeur met tonkabonen uit Venzuela en een vleugje sinaasappel om je te laten meeslepen door de sensualiteit van de Rose de Grasse.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Poison Girl
Eau de Parfum

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteBigaradesinaasappel

   De absolu van bittere sinaasappel is een extract dat gewonnen wordt uit de bloemblaadjes van de bigaradesinaasappel, die gekend is om zijn krachtige, bittere geur.

  • Heart noteMeiroos van Grasse

   Uit de delicate en krachtige Centifolia roos uit Grasse, ofwel gekend als de "roos met honderden bloemblaadjes" wordt een extract gewonnen dat een absolu wordt.

  • Base noteTonkabonen uit Venezuela

   De boon wordt geplukt van de boom en gedroogd alvorens het wordt vermalen tot een poeder. Dit poeder wordt dan omgezet naar het concrete of het absolute. De tonkaboon is intens en getextureerd en onhult warme en zachte noties in het hart van de geur van Poison Girl.