De elegantie van een Cologne, de kracht van Fahrenheit.

Description

Een frisse, sappige en peperachtige houtgeur.
Een creatie van François Demachy, Parfumontwerper van Dior, die speelt met het transparante, uitgepuurde karakter van de geur zonder afbreuk te doen aan de kruidige, houtachtige charme van Fahrenheit.
Fahrenheit Cologne: de mythische signatuur van Fahrenheit, verrijkt met een ludieke twist van sappige mandarijn en frisse kruiden.
Een beheerst evenwicht.

Woorden van de parfumeur

Ik wilde een typische Cologne creëren als ‘toegangspoort’ naar de krachtige akkoorden. Ik wilde beginnen met lichtheid en overgaan naar abruptere toetsen.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Mandarijn uit Sicilië
 • Viooltjes
 • Ceder uit Virginia
Fahrenheit
Aftershavelotion

Versterk en verleng het zinnenstrelende plezier van Fahrenheit in de intimiteit van het scheerritueel. Deze verfrissende lotion maakt de huid glad en zacht en parfumeert haar lichtjes met de warme en subtiele toetsen van Fahrenheit.

Vanaf € 45,00 - Bottle 50 mLMeer wetenBestel Nu

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Fahrenheit
Cologne

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Mandarijn uit Sicilië

   In alle landen rond de Middellandse Zee groeit de mandarijnboom, maar het is uit Sicilië waar de beste kwaliteit vandaan komt. Er bestaan verschillende soorten mandarijnen: gele, groene en rode. De kleur komt overeen met de verschillende stadia in de rijping van de vrucht. Mandarijnessence maakt deel uit van de hesperidenfamilie dat gekend is om haar fruitige en frisse noties. Mandarijn is vol, fruitig en heerlijk; het geeft zin om te reizen en creëert sprankelende noties.

  • Viooltjes

   Viooltjesbladeren geven een krachtig en een heel bijzondere geur met groene, plantaardige en licht bloemachtige noties. De sensuele viooltjes zijn de verrassende elementen in het hart van Fahrenheit.

  • Ceder uit Virginia

   Cederessence is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt verkregen door stoomdistillatie. De fijne en nobele geur wordt gebruikt als basisnotie. Hij is energiek en intens, mannelijk en hartig. De krachtige cedertoets uit Virginia ondersteunt en omhult het vibrerende hart van Fahrenheit.