Met de spirit van de stad

Description

Deze verrassende aromatische houtgeur is bestemd voor de urban man van het nieuwe millennium, de man die leeft in het heden en de eeuwige mannelijkheid incarneert. Deze energieke en subtiele geur met citrustoetsen van basilicum en peer heeft een kruidig boeket en een finale met muskus.

Woorden van de parfumeur

Higher ademt luchtigheid en energie uit. Het is een moderne, stedelijke geur waarin een stralend en soepel fruitakkoord  versmelt met de energie en vibraties van kruiden.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  PEER-BASILICUMAKKOORD
 • Heart note
  KARDEMOM
 • Base note
  CEDERHOUT
Suggestions
Higher Energy
Eau de Toilette

€ 98,50 - Spray 100 mLMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Higher

Eau de Toilette

€ 98,50 - Spray 100 mLContact : 32.2.620.0098 Description

Deze verrassende aromatische houtgeur is bestemd voor de urban man van het nieuwe millennium, de man die leeft in het heden en de eeuwige mannelijkheid incarneert. Deze energieke en subtiele geur met citrustoetsen van basilicum en peer heeft een kruidig boeket en een finale met muskus.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Higher
Eau de Toilette

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top notePEER-BASILICUMAKKOORD

   De uit Beneden-Azië afkomstige perenboom groeit in gematigde streken. Het parfum wordt gebruikt in fijne parfums, zowel voor mannen als voor vrouwen. Vaak wordt ook de toets ‘peau de poire’ gebruikt.  Het uit Azië afkomstige basilicum is al 2000 jaar gekend en wordt gebruikt voor zijn verfrissende en verkwikkende eigenschappen. De energieke accenten worden gebruikt in fruitige chypréparfums en geven de zestetoets van een eau fraîche als Higher extra diepgang.

  • Heart noteKARDEMOM

   KARDEMOM: kardemom wordt gekweekt in Cambodja, India en Guatemala. Zijn geur wordt verkregen door stoomdistillatie en doet het uitstekend in eaux fraîches, mannengeuren met houtachtige toetsen en chyprégeuren. De hedendaagse geur zit in het hart van Higher.

  • Base noteCEDERHOUT

   Cederessence is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt verkregen door stoomdistillatie. De fijne en nobele geur wordt gebruikt als basistoets in mannengeuren als Jules, Eau Sauvage Extrême, Dune pour Homme en Higher, en in de vrouwengeur Dior Addict Shine. Hij heeft een energieke, intense geur.