EEN ONWEERSTAANBAAR ZALIGE CREATIE

Description

De geur werd door François Demachy, Parfumeur-Ontwerper van Dior, opgebouwd rond een Absolu van Tonkaboon uit Venezuela. Hij streelt letterlijk de zinnen.
Aangetrokken door het onmiddellijk verleidelijke karakter van de tonkaboon brengt François Demachy een persoonlijke versie van dit ingrediënt. Zijn stijloefening speelt met de contrasten van de grondstof die tegelijk zalig en heerlijk bitter is.
Om de kracht van de tonkaboon in te kleden gebruikt François Demachy de warme en licht rokerige toetsen van vanille van Madagaskar. Het summum van zaligheid...

Woorden van de parfumeur

Ik wilde een parfum samenstellen dat de tonkaboon op een persoonlijke manier laat spreken en een ode brengt aan de dualiteit tussen zijn zachtheid en verrassende bitterheid. Deze aanpak en zin voor harmonie passen op een natuurlijke manier in de filosofie van Dior.

François Demachy, Parfumeur-Ontwerper van Dior

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Bergamot van Calabrië
 • Absolu van tonkaboon
 • Vanille uit Madagaskar
COLOGNE ROYALE

Vanaf € 227,00 - Spray 125 mLMeer wetenBestel Nu

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Fève Délicieuse

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Bergamot van Calabrië

   De essence van bergamot – die in Zuid-Italië groeit – wordt verkregen door een koude persing van de schil van de vruchten. Hij geeft een zoete en opvallende frisse toets aan parfums en een bijzondere heldere toets aan hesperidentoetsen.

  • Absolu van tonkaboon

   Tonkabonen zijn afkomstig uit Venezuela, Guyana en Brazilië. De bonen worden geoogst van de boom, gedroogd en gereduceerd tot poeder. Daaruit verkrijgt men de concrète of de absolu. De intense textuurtoets geeft een zoete en warme geur aan het hart van Fève Délicieuse.

  • Vanille uit Madagaskar

   De witte bloemen van de vanille geven een vrucht die rijp is na 8 à 9 maanden. De stokjes worden geplukt wanneer ze nog niet volledig rijp zijn en rijpen dan verder gedurende 34 maanden. Hun parfum ontwikkelt zich en de vanillekristallen verschijnen. Vanille verspreidt een zoete en kruidige geur. De serene en sensuele vanilletoets komt ten volle tot zijn recht in de basis van Fève Délicieuse.