STRALENDE JASMIJN DIE DE ROES VAN EEN ZOMERNACHT BIJ DE EERSTE ZONNESTRALEN HEEL ELEGANT INCARNEERT

Woorden van de parfumeur

Grand Bal is een echo van de verbluffende baljurken van Christian Dior. Zijn volheid en schoonheid roepen de bloemblaadjes van jasmijn op. Jasmijn van Grasse heeft een unieke geur die opvalt door zijn verschillende facetten en volheid.

François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  JASMIJN UIT GRASSE
 • Heart note
  ESSENCE VAN YLANG-YLANG VAN MAYOTTE
 • Base note
  ESSENCE VAN SANDELHOUT UIT NIEUW-CALEDONIË
Suggestions
JASMIN DES ANGES

Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

GRAND BAL

€ 227,00 - Spray 125 mLContact : 32.2.620.0098

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

GRAND BAL

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteJASMIJN UIT GRASSE

   Jasmijn uit Grasse is afkomstig uit de oogst van het Domaine de Manon die exclusief voorbehouden is voor het Huis Dior. Hij schittert in de samenstelling van Grand Bal.
   "De geur van Jasmijn uit Grasse is uniek. Hij onderscheidt zich door de rijkdom van zijn facetten en zijn rondheid. Je kunt hem met geen enkele andere verwarren," vertelt François Demachy.

  • Heart noteESSENCE VAN YLANG-YLANG VAN MAYOTTE

   De verse bloemen van de ylang-ylang die groeien op Mayotte ondergaan een stoomdistillatie die een door de parfumeur erg gegeerde essence geeft. De ylang-ylang in Grand Bal vormt een stralende harmonie met de jasmijn, waarmee hij enkele geurnoten deelt. Hij geeft de samenstelling elegantie, volume en originaliteit.

  • Base noteESSENCE VAN SANDELHOUT UIT NIEUW-CALEDONIË

   De beste kwaliteit sandelhout is afkomstig van India en Nieuw-Caledonië. Sandelhout wordt door de parfumeurs geapprecieerd voor zijn warme balsemnoten. Het geeft Grand Bal een rond en sensueel karakter.