EEN GEUR NAAR HET BEELD VAN MITZAH, DE ORIËNTAALSE, MYSTERIEUZE EN BETOVERENDE MUZE VAN CHRISTIAN DIOR

Description

Christian Dior hield van vrouwen en verkeerde graag in hun gezelschap. Bij zijn aankomst in Parijs ontmoette hij Mitzah Bricard die zijn muze en raadgeefster zou worden.    Ze was een extreem sensuele, uiterst elegante vrouw met een opmerkelijke persoonlijkheid. François Demachy eert haar in een betoverende, mysterieuze en kruidige oriëntaalse geur.

Woorden van de parfumeur

Met de kruidige en ambernoten wil ik een hommage brengen aan haar uitzonderlijke, katachtige vrouwelijkheid, met de wierook zet ik haar spirituele kant in de verf. Het resultaat is een zeer sensuele, mysterieuze oriëntaalse geur.

François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  ESSENCE VAN RUSSISCHE KORIANDER
 • Heart note
  ESSENCE VAN KANEEL UIT SRI LANKA
 • Base note
  WITTE WIEROOK UIT SOMALIË
Suggestions
Fève Délicieuse

Omdat hij houdt van het onmiddellijk verleidelijke karakter van de Tonkaboon, wilde François Demachy een gepersonaliseerde aanwezigheid van dit ingrediënt. Om de kracht van de Tonkaboon in te kleden associeerde François Demachy hem met de warme en licht rokerige noten van vanille uit Madagaskar. De ervaring is zalig en uniek…

Vanaf € 227,00 - Spray 125 mLMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

MITZAH

€ 324,00 - Spray 250 mLContact : 32.2.620.0098 Description

Christian Dior hield van vrouwen en verkeerde graag in hun gezelschap. Bij zijn aankomst in Parijs ontmoette hij Mitzah Bricard die zijn muze en raadgeefster zou worden.    Ze was een extreem sensuele, uiterst elegante vrouw met een opmerkelijke persoonlijkheid. François Demachy eert haar in een betoverende, mysterieuze en kruidige oriëntaalse geur.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

MITZAH

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteESSENCE VAN RUSSISCHE KORIANDER

   Koriander is een kruidig aromaat dat in Rusland gekweekt wordt. De peperachtige, licht zesteachtige noot maakt de kop van Mitzah erg gedurfd.

  • Heart noteESSENCE VAN KANEEL UIT SRI LANKA

   Kaneel is de oudste specerij. Hij wordt gekweekt in Sri lanka en is aanwezig in oriëntaalse, kruidige parfums. De warme specerij geeft Mitzah een bedwelmend sensueel karakter.

  • Base noteWITTE WIEROOK UIT SOMALIË

   Wilde wierook wordt gevonden rond de Rode Zee. Het geurende hars is afkomstig van struiken en wordt in de herfst geoogst. Wierook is een mysterieuze materie die het hart van Mitzah een soms donkere en warme, soms heldere en kruidige noot geeft.