EEN INTENSE VETIVER. EEN HOMMAGE AAN DE ELEGANTE EN CHIQUE DANDY

Description

Christian Dior had een uitgesproken gevoel voor elegantie en dandy-chic. Geïnspireerd door deze geraffineerde stijl met tijdloze chic bedacht François Demachy een krachtige, brute en intense Vetivergeur. Deze bij uitstek mannelijke grondstof maakt hier meer dan een derde van de geur uit en wordt verrassend gecombineerd met de ronde, gebrande, licht bittere noot van koffie.

Woorden van de parfumeur

Gedempt licht, clubzetels en elegante gentlemen… het zijn beelden die me zin gaven de bij uitstek mannelijke noot vetiver te combineren met koffie. Vetiver kan op duizenden manieren bewerkt worden. Deze keer koos ik voor een hedonistische versie.

François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  ESSENCE VAN POMPELMOES UIT SICILIË
 • Heart note
  ROBUSTA-KOFFIE UIT ZUID-AMERIKA
 • Base note
  VETIVER UIT HAÏTI
Suggestions
GRANVILLE

François Demachy creëerde gedurfde nieuwe combinaties die voldoende ruimte laten voor contrasterende toetsen. Geïnspireerd door de plek die de ontwerper na aan het hart lag creëerde hij een frisse, levendige, aromatische geur.

€ 324,00 - Spray 250 mLMeer weten

Momenteel niet verkrijgbaar

RECENTLY VIEWED

Remove

VETIVER

€ 324,00 - Spray 250 mLContact : 32.2.620.0098 Description

Christian Dior had een uitgesproken gevoel voor elegantie en dandy-chic. Geïnspireerd door deze geraffineerde stijl met tijdloze chic bedacht François Demachy een krachtige, brute en intense Vetivergeur. Deze bij uitstek mannelijke grondstof maakt hier meer dan een derde van de geur uit en wordt verrassend gecombineerd met de ronde, gebrande, licht bittere noot van koffie.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

VETIVER

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteESSENCE VAN POMPELMOES UIT SICILIË

   De zeste van pompelmoes uit Sicilië explodeert in de kop van Vétiver en versterkt de warme aroma’s van koffie.

  • Heart noteROBUSTA-KOFFIE UIT ZUID-AMERIKA

   De koffie die in Zuid-Amerika geteeld wordt, wordt hier gebruikt als "verwennoot". Het is een ronde, gebrande koffie die de constrasten in Vétiver evenwichtiger maakt en verzacht, en de geur hedonistischer maakt.

  • Base noteVETIVER UIT HAÏTI

   De vetiver die in Haïti geoogst wordt, is een plant met intens geparfumeerde wortels. De robuuste, bijna ruwe essence is goed voor meer dan een derde van de geur. De vetiver geeft het warme en elegante parfum een brute, houtachtige noot.