Cologne Royale

Description

Cologne Royale is een edele Cologne geïnspireerd door het koninklijk hof van de 18e eeuw die Christian Dior mateloos fascineerde.
« Een verplichte stijloefening voor een Parfumeur waarvan de kwaliteit volledig afhangt van die van de ingrediënten, vooral dan de citrusvruchten, » vertelt François Demachy.

Woorden van de parfumeur

Het cologneakkoord respecteert de strengste stijlcodes in de parfumerie. De kwaliteit van de geur wordt volledig bepaald door de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, vooral van de citrusvruchten. Dus zocht ik vanzelfsprekend de geurigste toetsen die ik kon vinden om Cologne Royale samen te stellen.

François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • ESSENCE VAN BERGAMOT UIT REGGIO CALABRIA
 • MUNT UIT ITALIË
 • ESSENCE VAN SANDELHOUT UIT INDIA & NIEUW-CALEDONIË
Gris Dior

François Demachy creëerde gedurfde harmonieën die de geuren een nieuw elan geven en een ode zijn aan de verrassende combinaties van contrasterende noten. De chypregeur Gris Montaigne is het antwoord van de parfumerie op de couture. Met zijn raskarakter is hij een gedurfde interpretatie van het Dior-grijs.

Vanaf € 227,00 - Spray 125 mLMeer wetenBestel Nu

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

COLOGNE ROYALE

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • ESSENCE VAN BERGAMOT UIT REGGIO CALABRIA

   De Bergamot uit Reggio di Calabria ondergaat een zachte behandeling waardoor hij al zijn aroma’s kan bewaren. Het parfum combineert de pittige facetten van citrusvruchten met zachtere bloemennoten die de kop van Cologne Royale extra fris maken.

  • MUNT UIT ITALIË

   De munt van Cologne Royale is een Mediterraanse plant afkomstig uit Italië. Het aromaat geeft het parfum een verrassende signatuur door de frisheid van de citrusvruchten te versterken.

  • ESSENCE VAN SANDELHOUT UIT INDIA & NIEUW-CALEDONIË

   De beste kwaliteit sandelhout is afkomstig uit India en Nieuw-Caledonië. Sandelhout wordt door de parfumeurs geapprecieerd voor zijn warme noten. Het geeft Cologne Royale een rond en sensueel karakter.