De finishing touch van de Couturier: een vrouwelijke, genereuze, weelderige explosie van bloemen

Description

12 februari 1947. Het is druk op de 30 avenue Montaigne in Parijs waar Christian Dior zijn eerste defilé geeft. Met zijn bloemvrouwen en felle kleuren toont de Couturier een nieuwe modetrend.
"It's a New Look!" roept Carmel Snow, hoofdredactrice van Harper's Bazaar, uit. En zo kreeg de onnavolgbare stijl van de Couturier zijn naam.
Vandaag is die New Look ook een parfum met explosieve, genereuze en zeer vrouwelijke noten.

Woorden van de parfumeur

New Look 1947 is een bloemenboeket opgebouwd rond Tuberoos. Ik wilde de bekende bloem een modern tintje geven via een natuurlijkere benadering die elk van zijn facetten tot uitdrukking brengt.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • ESSENCE VAN YLANG-YLANG VAN MAYOTTE
 • ABSOLUE VAN TUBEROOS UIT INDIA
 • BALSEM VAN BENZOË SIAM
GRAND BAL

Vanaf € 227,00 - Spray 125 mLMeer wetenBestel Nu

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

New Look 1947

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • ESSENCE VAN YLANG-YLANG VAN MAYOTTE

   De verse bloemen van de ylang-ylang, die groeien op Mayotte in de archipel van de Comoren, ondergaan een stoomdistillatie die een door de parfumeur erg gegeerde essence geeft. De Ylang-Ylang geeft New Look 1947 een frisse bloemennoot die de kop van de samenstelling volume en elegantie bezorgt.

  • ABSOLUE VAN TUBEROOS UIT INDIA

   De tuberoos bestaat uit zeer geurige witte bloemtrossen. De absolue van tuberoos uit India ontplooit een bloemige jasmijn- en sinaasappelnoot in het hart van het parfum waardoor New Look 1947 een betoverende weelderige geur is. 

  • BALSEM VAN BENZOË SIAM

   De Benzoë (Siam) die wordt geoogst in Thailand, is een traditioneel hars uit de oosterse parfumerie. Zijn sensuele en balsemachtige noten ontwikkelen zich in de basisnoot van New Look 1947.