De finishing touch van de Couturier: een vrouwelijke, genereuze, weelderige explosie van bloemen

Woorden van de parfumeur

New Look 1947 is een bloemenboeket opgebouwd rond Tuberoos. Ik wilde de bekende bloem een modern tintje geven via een natuurlijkere benadering die elk van zijn facetten tot uitdrukking brengt.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  ESSENCE VAN YLANG-YLANG VAN MAYOTTE
 • Heart note
  ABSOLUE VAN TUBEROOS UIT INDIA
 • Base note
  BALSEM VAN BENZOË SIAM
Suggestions
ROSE ISPAHAN

Meer weten

Momenteel niet verkrijgbaar

RECENTLY VIEWED

Remove

New Look 1947

€ 227,00 - Spray 125 mLContact : 32.2.620.0098

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

New Look 1947

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteESSENCE VAN YLANG-YLANG VAN MAYOTTE

   De verse bloemen van de ylang-ylang, die groeien op Mayotte in de archipel van de Comoren, ondergaan een stoomdistillatie die een door de parfumeur erg gegeerde essence geeft. De Ylang-Ylang geeft New Look 1947 een frisse bloemennoot die de kop van de samenstelling volume en elegantie bezorgt.

  • Heart noteABSOLUE VAN TUBEROOS UIT INDIA

   De tuberoos bestaat uit zeer geurige witte bloemtrossen. De absolue van tuberoos uit India ontplooit een bloemige jasmijn- en sinaasappelnoot in het hart van het parfum waardoor New Look 1947 een betoverende weelderige geur is. 

  • Base noteBALSEM VAN BENZOË SIAM

   De Benzoë (Siam) die wordt geoogst in Thailand, is een traditioneel hars uit de oosterse parfumerie. Zijn sensuele en balsemachtige noten ontwikkelen zich in de basisnoot van New Look 1947.