EEN VURIGE GEUR MET RASKARAKTER

Woorden van de parfumeur

Patchoeli is een belangrijke en de meest dierlijke van alle plantentoetsen. Dit verfijnde accent roept een nooit geëvenaarde elegantie op.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  ESSENCE VAN RUSSISCHE KORIANDER
 • Heart note
  ESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIË
 • Base note
  ESSENCE VAN SANDELHOUT UIT INDIA EN NIEUW-CALEDONIË
Suggestions
BOIS D'ARGENT

François Demachy creëerde gedurfde nieuwe combinaties die voldoende ruimte laten voor contrasterende toetsen. Het intieme en intense Bois d'Argent heeft veel weg van een heldere streling rond een kostbaar ingrediënt: Absolu van iris uit Firenze.

Vanaf € 227,00 - Spray 125 mLMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

PATCHOULI IMPÉRIAL

€ 227,00 - Spray 125 mLContact : 32.2.620.0098

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

PATCHOULI IMPÉRIAL

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteESSENCE VAN RUSSISCHE KORIANDER

   Koriander wordt geproduceerd in Rusland en ondergaat een stoomdistillatie. Het is een aromaat dat voornamelijk in de keuken gebruikt wordt.  Koriander bestaat uit linalol waarmee het varen-, hesperiden- en chypregeuren een frisse, peperachtige en zesteachtige noot geeft.

  • Heart noteESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIË

   Essence van Patchoeli is een must op het palet van de parfumeur. Hij wordt verkregen door stoomdistillatie van de gedroogde blaadjes. De rijke en complexe geur is aardeachtig en doet denken aan kamfer.

  • Base noteESSENCE VAN SANDELHOUT UIT INDIA EN NIEUW-CALEDONIË

   Sandelhout wordt door de parfumeurs geapprecieerd voor zijn warme noten. Het geeft parfums een rond en sensueel karakter. Het geeft Patchouli Impérial elegantie, volume en originaliteit.