EEN MYSTIEKE EN ONTASTBARE ROOS OMGEVEN DOOR GRIJZE AMBER

Woorden van de parfumeur

Ik wilde een sensuele roos creëren door hem te combineren met grijze amber, twee van de meest emblematische ingrediënten van de parfumerie. Dit akkoord was bijzonder belangrijk voor mij; ik werkte er verschillende jaren aan. Zo ontstond Ambre Nuit.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  ESSENCE VAN BERGAMOT UIT REGGIO DI CALABRIA
 • Heart note
  DAMASCUSROOS UIT TURKIJE
 • Base note
  GRIJZE AMBER UIT NIEUW-ZEELAND
Suggestions
AMBRE NUIT

Meer weten

Momenteel niet verkrijgbaar

RECENTLY VIEWED

Remove

AMBRE NUIT

€ 227,00 - Spray 125 mLContact : 32.2.620.0098

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

AMBRE NUIT

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0 tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteESSENCE VAN BERGAMOT UIT REGGIO DI CALABRIA

   De Bergamot uit Reggio di Calabria ondergaat een zachte behandeling waardoor hij al zijn aroma’s kan bewaren. Het parfum combineert pittige citrusfacetten met andere zachtere bloemennoten die de kop van Ambre Nuit heerlijk fris maken.

  • Heart noteDAMASCUSROOS UIT TURKIJE

   De damascusroos is afkomstig uit Turkije en is een absolute must op het palet van de parfumeur. Zijn compacte bloemennoot krijgt een nachtelijk kleedje en wordt in Ambre Nuit bijna houtachtig.

  • Base noteGRIJZE AMBER UIT NIEUW-ZEELAND

   Grijze amber is een zeldzame en kostbare dierlijke materie. De amber wordt door de potvis aangemaakt en afgescheiden. Na maandenlang op zee te hebben rondgezworven en aan de zon te zijn blootgesteld spoelt hij ten slotte op het strand aan. Grijze amber is een mythische grondstof voor de parfumeurs. Hij heeft een mysterieuze, diepe en bedwelmende noot die Ambre Nuit een warm amberaccent geeft.