EEN HUIDPARFUM MET OMHULLENDE EN OPMERKELIJKE GEUR

Description

Het intieme en intimistische Bois d'Argent is als een lijn opgebouwd rond de kostbare absolu van Iris uit Firenze. Het poederachtige en licht houtachtige parfum is omhullend, zinnenstrelend en opmerkelijk.

Woorden van de parfumeur

Volgens mij kan Bois d'Argent gezien worden als een zuivere pennenstreek... Verfijnd en uitgesproken hedendaags. Iris in een ongebruikelijke rol, met een amberachtige, muskusachtige en houtachtige toets. De geursamenstelling is teer en tegelijk uiterst precies.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  ESSENCE VAN WIEROOK UIT JEMEN
 • Heart note
  ABSOLUE VAN IRIS UIT TOSCANE
 • Base note
  AKKOORD VAN WITTE MUSKUS
Suggestions
Fève Délicieuse

Omdat hij houdt van het onmiddellijk verleidelijke karakter van de Tonkaboon, wilde François Demachy een gepersonaliseerde aanwezigheid van dit ingrediënt. Om de kracht van de Tonkaboon in te kleden associeerde François Demachy hem met de warme en licht rokerige noten van vanille uit Madagaskar. De ervaring is zalig en uniek…

Vanaf € 227,00 - Spray 125 mLMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

BOIS D'ARGENT

€ 227,00 - Spray 125 mLContact : 32.2.620.0098 Description

Het intieme en intimistische Bois d'Argent is als een lijn opgebouwd rond de kostbare absolu van Iris uit Firenze. Het poederachtige en licht houtachtige parfum is omhullend, zinnenstrelend en opmerkelijk.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

BOIS D'ARGENT

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteESSENCE VAN WIEROOK UIT JEMEN

   Wierook wordt in zijn natuurlijke vorm in de buurt van de Rode Zee gevonden. Dit geurige hars dat afkomstig is van struiken wordt in de herfst geoogst. Deze mysterieuze grondstof in het hart van Bois d’Argent onthult haar verrassende en contrasterende karakter dat nu eens warm, dan weer groen en kruidig is.

  • Heart noteABSOLUE VAN IRIS UIT TOSCANE

   De absolue van iris uit Toscane is één van de meest kostbare grondstoffen op het palet van de parfumeur. Het extractieprocedé is zeer lang en delicaat. De poederachtige, nauwelijks houtachtige geuren van de iris zorgen voor een rustgevende zachtheid in het hart van Bois d’Argent. 

  • Base noteAKKOORD VAN WITTE MUSKUS

   De synthetische geur van de witte muskus is een stof die door parfumeurs wordt gewaardeerd. De basisnoot krijgt een katoenen poederachtig effect dat de huid fluweelzacht maakt en haar deze indruk van ‘schone’ en zachte frisheid geeft.