EEN HUIDPARFUM MET OMHULLENDE EN OPMERKELIJKE GEUR

Woorden van de parfumeur

Volgens mij kan Bois d'Argent gezien worden als een zuivere pennenstreek... Verfijnd en uitgesproken hedendaags. Iris in een ongebruikelijke rol, met een amberachtige, muskusachtige en houtachtige toets. De geursamenstelling is teer en tegelijk uiterst precies.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • Top note
  ESSENCE VAN WIEROOK UIT JEMEN
 • Heart note
  ABSOLUE VAN IRIS UIT TOSCANE
 • Base note
  AKKOORD VAN WITTE MUSKUS
Suggestions
BALADE SAUVAGE

Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

BOIS D'ARGENT

€ 227,00 - Spray 125 mLContact : 32.2.620.0098

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

BOIS D'ARGENT

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • Top noteESSENCE VAN WIEROOK UIT JEMEN

   Wierook wordt in zijn natuurlijke vorm in de buurt van de Rode Zee gevonden. Dit geurige hars dat afkomstig is van struiken wordt in de herfst geoogst. Deze mysterieuze grondstof in het hart van Bois d’Argent onthult haar verrassende en contrasterende karakter dat nu eens warm, dan weer groen en kruidig is.

  • Heart noteABSOLUE VAN IRIS UIT TOSCANE

   De absolue van iris uit Toscane is één van de meest kostbare grondstoffen op het palet van de parfumeur. Het extractieprocedé is zeer lang en delicaat. De poederachtige, nauwelijks houtachtige geuren van de iris zorgen voor een rustgevende zachtheid in het hart van Bois d’Argent. 

  • Base noteAKKOORD VAN WITTE MUSKUS

   De synthetische geur van de witte muskus is een stof die door parfumeurs wordt gewaardeerd. De basisnoot krijgt een katoenen poederachtig effect dat de huid fluweelzacht maakt en haar deze indruk van ‘schone’ en zachte frisheid geeft.