PrevNext

  Capture Totale

  DREAMSKIN - 1 MINUTE MASK

  € 70,00
  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  DE PERFECTIONERENDE FLASHVERZORGING

  Description

  Om de huid te doen stralen ontwikkelde Dreamskin het 1e perfectionerende peelingmasker. Dit krachtige masker heeft een huidvernieuwend effect waarmee het de huid in amper 60 seconden ‘reset’.

  Voordelen

  Het revolutionaire huidvernieuwende masker verlevendigt en accentueert de natuurlijke teint van de huid in amper 60 seconden.

  Krachtig effect vanaf de eerste toepassing*:
  - Gladdere huid …….87%
  - Fluwelige huid ……………….87%
  - Fijnere huidkorrel ………..75%
  - Helderdere huid ……84%

  *Gebruikstest, 61 vrouwen, 4 weken.


  Applictietip

  Twee à drie keer per week voor de gebruikelijke verzorgingsroutine ter aanvulling van Dreamskin Advanced aanbrengen. Masseer de witte textuur op het gezicht tot hij verandert in een fijne, witte crème. Laat een minuut inwerken en spoel af met water.


  Dior tuin

  DE TUINEN VAN DIOR: NOG MEER EFFICIËNTIE & EEN DUURZAME SCHOONHEID
  De kern van de formule bevat 2 uitzonderlijke natuurlijke bestanddelen: de perfectionerende Opilia en de versterkte Longoza met uitzonderlijk anti-ageing effect.                                                                                                                                                              
  DE LONGOZA UIT DE TUIN VAN RANOMAFANA - MADAGASKAR  
  Het Huis Dior respecteert de plaatselijke manuele oogstmethodes van de zaden van de wilde Longoza. De extractie van de actieve bestanddelen van de Longoza verloopt volgens een exclusief procedé dat ontwikkeld werd door de wetenschappers van Dior. Na anderhalve maand geduld en vier zorgvuldig opgevolgde fasen veranderen de ruwe zaden in een krachtig plantaardig bestanddeel. De onderzoekers van Dior kwamen tot een uniek complex dat in staat is de stamcellen te viseren. Deze cellen liggen aan de basis van een compacte materie waarmee rimpels bestreden worden en de huid steviger en stralender wordt.  
  DE OPILIA AFKOMSTIG UIT DE TUIN VAN KORO - BURKINA FASO
  De wetenschappers van Dior lieten zich inspireren door traditionele aftreksels en ontwikkelden een procedé dat de kracht van de actieve bestanddelen uit de plant bewaart. De bladeren worden verpulverd en verschillende keren warm gefilterd zodat een krachtig Opilia-extract ontstaat met een hoge concentratie perfectionerende actieve bestanddelen. Dit extract vermindert duurzaam vlekken en roodheid en geeft de huid een levendige, natuurlijke en stralende teint. Hij versterkt het effect van het Dreamskin 1-Minute Mask.


  Dior Science

  DE WETENSCHAP VAN DE ONMIDDELLIJKE PERFECTIE
  Op de huid verandert de frisse en rozige geltextuur in een romige witte crème die de huid spectaculair transformeert. Het peelingmasker exfolieert de huid in alle zachtheid en verdoezelt alle huidprobleempjes. De poriën lijken nauwer, de huidkorrel is gladder en de teint oogt onmiddellijk frisser. Omdat alle tekenen van vermoeidheid verdwijnen, straalt de huid een nieuwe perfectie uit.   
  NAARGELANG DE TOEPASSINGEN wordt de huid mooier. Ze is zuiverder en helderder, en blijft egaal. Het masker stimuleert het effect van Dreamskin Advanced.                         


  Hoofdingrediënt

  GLOEDNIEUWE CHEMISCHE PEELING
  De wetenschappers van Dior selecteerden de beste chemische exfoliërende bestanddelen – salicylzuur (BHA), glycol- en citroenzuur (AHA), zuren van bloemen – en concentreerden ze op een optimale manier zodat ze de huid in amper 1 minuut kunnen veranderen. De transformatie is spectaculair: de teint is helderder, de huidprobleempjes zijn verdoezeld en de huid oogt opvallend natuurlijk. Huidvernieuwend effect in een recordtempo.

  Capture Totale
  Dreamskin Advanced – DE GLOEDNIEUWE CULTVERZORGING VOOR EEN PERFECTE HUID

  Zo krijgt u in 7 dagen een natuurlijk perfecte huid. Maak kennis met de complementaire verzorging Dreamskin Advanced die met zijn nieuwe, versterkte formule garant staat voor nog meer perfectie, correctie en comfort. Het perfectionerende effect is onmiddellijk zichtbaar: al vanaf de eerste toepassing is de huid gladder, matter en helderder. Hij versterkt het effect van het Dreamskin 1-Minute Mask.

  Vanaf € 106,50 - 30 mLMeer wetenBestel Nu

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Capture Totale
  DREAMSKIN - 1 MINUTE MASK

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.