PrevNext

  Capture Totale

  Dreamskin Advanced – DE GLOEDNIEUWE CULTVERZORGING VOOR EEN PERFECTE HUID

  € 142,50
  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  EEN DROOMHUID. IN EEN OGENBLIK. VOOR LANGE TIJD. NOG MEER PERFECTIE

  Description

  DE GLOEDNIEUWE CULTVERZORGING VOOR EEN PERFECTE HUID
  Corrigeert nog beter, onmiddellijk en langer:
  Rimpels – Poriën – Vlekken – Roodheid – Doffe teint

  INDRUKWEKKEND KRACHTIG, STEEDS PERFECTER
  Dior creëert een nieuwe versie van Dreamskin. Deze schoonheidsverzorging is in staat een perfecte en voor het eerst ook een spectaculair stralende huid te creëren. De nieuwe formule staat ONMIDDELLIJK garant voor meer perfectie, correctie en comfort. Een perfectionerende voile verandert de huid zichtbaar en geeft een frisse, stralende teint. De huidkorrel wordt fijner, de vlekken en roodheid verminderen en de poriën lijken nauwer. De huid wordt IEDERE DAG OPNIEUW steviger, gladder en egaler. Ze wordt mooier en helderder dankzij de perfectionerende anti-ageing werking van de stamcellen.

  Bestaat in navulbaar 50 ml-formaat.

  Voordelen

  88% van de vrouwen vindt de huid veranderd*

  Perfectionerend effect vanaf de eerste toepassing*:
  Gladdere huid                       99%
  Fijnere huidtextuur              91%
  Helderdere huid            91%

  Zo krachtig dat de huid na 4 weken zichtbaar veranderd is*:
  Mooier          94%
  Jonger          97%

  *Gebruikstest, 62 vrouwen, 4 weken.


  Dior tuin

  DE TUINEN VAN DIOR: NOG MEER EFFICIËNTIE & EEN DUURZAME SCHOONHEID
  De kern van de formule bevat 2 uitzonderlijke natuurlijke bestanddelen: de perfectionerende Opilia en de versterkte Longoza met uitzonderlijk anti-ageing effect.

  DE LONGOZA AFKOMSTIG UIT DE TUIN VAN RANOMAFANA - MADAGASKAR  
  Het Huis Dior respecteert de plaatselijke manuele oogstmethodes van de zaden van de wilde Longoza. De extractie van de actieve bestanddelen van de Longoza verloopt volgens een exclusief procedé dat ontwikkeld werd door de wetenschappers van Dior. Na anderhalve maand geduld en vier zorgvuldig opgevolgde fasen veranderen de ruwe zaden in een krachtig plantaardig bestanddeel. De onderzoekers van Dior kwamen tot een uniek complex dat de in staat is de stamcellen te viseren. Deze cellen liggen aan de basis van een compacte materie waarmee rimpels bestreden worden en de huid steviger en stralender wordt.  
  OPILIA AFKOMSTIG UIT DE TUIN VAN KORO - BURKINA FASO    
  De wetenschappers van Dior lieten zich inspireren door traditionele aftreksels en ontwikkelden een procedé dat de kracht van de actieve bestanddelen uit de plant bewaart. De bladeren worden verpulverd en verschillende keren warm gefilterd zodat een krachtig Opilia-extract ontstaat met een hoge concentratie perfectionerende actieve bestanddelen. Dit extract vermindert duurzaam vlekken en roodheid en geeft de huid een levendige, natuurlijke en stralende teint.


  Hoofdingrediënt

  GEAVANCEERDE KENNIS VAN DE PERFECTE HUID
  Na 40 jaar expertise in de optica verleggen de wetenschappers van Dior de grenzen van de geavanceerde perfectie met een combinatie van unieke biomimetische ingrediënten met opvallend blur-effect en een indrukwekkende helderheid.

  VERSTERKT BLUR-EFFECT
  Het versterkte blur-effect verdoezelt onmiddellijk rimpels, vlekken, poriën en rode vlekjes zodat de huid egaal en verrassend natuurlijk oogt.

  INDRUKWEKKENDE HELDERHEID
  De nieuwe generatie optische poeders verspreidt het licht intensief en heeft een uitzonderlijk verdoezelend effect op huidprobleempjes. De huid wordt dan ook stralend mooi. De kleur aan het huidoppervlak is homogeen waardoor het licht perfect weerkaatst wordt.

  NOG MEER COMFORT
  De gloednieuwe textuur die aanvoelt als een tweede huid versmelt volledig met de huid waardoor die nog beter gehydrateerd is en de hele dag lang soepel, zacht en veerkrachtig aanvoelt.

  De huid is glad en mat. Nooit eerder was ze zo natuurlijk mooi. Ze is fris en levendig, en oogt opvallend jong.


  De vulling

  Het Huis Dior denkt ecologisch en combineert beauty en duurzaamheid door voor sommige van zijn emblematische verzorgingen navullingen aan te bieden.

  Ontdek de vulling
  Capture Totale
  Dreamskin - Perfect skin cushion SPF 50 PA +++

  De corrigerende en perfectionerende kracht van Dreamskin in een meeneemdoosje om overal en op elk moment een perfecte, sublieme huid te hebben en te houden.

  € 82,00 Meer wetenBestel Nu

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Capture Totale
  Dreamskin Advanced – DE GLOEDNIEUWE CULTVERZORGING VOOR EEN PERFECTE HUID

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.