Natuurlijke bruine kleur – getekend Dior

Description

De zelfbruinende olie Dior Bronze is een staaltje van technologisch kunnen. Hij wordt met ontstellend gemak aangebracht en voedt de huid zonder vettig gevoel. Deze zachte, heldere olie geeft een rijke, duurzame bruine kleur en een gesatineerde finish. De zonnige bloemengeur is delicaat en elegant en heeft een zinnenstrelend effect.

Voordelen

Het Bronze-Perfect-complex bootst het plezier van het zonnebaden perfect na: 
- de natuurlijke en rijke kleur die ontstaat blijft 4 dagen na toepassing zichtbaar. 
– het unieke opspannende effect geeft onmiddellijk een behaaglijk gevoel. De zonnige bloemengeur is delicaat en elegant 
– een zinnenstrelende uitnodiging voor een heerlijke ervaring. 

Applictietip

Breng aan op de gereinigde, gehydrateerde huid. Was de handen na gebruik. Verstuif de Zelfbruinende olie rechtstreeks op het gezicht. Vermijd de wenkbrauwen, haarlijn en contact met de ogen. Voor een intensere kleur brengt u het product na drie uur opnieuw aan. Gebruik de olie twee tot drie keer per week om de kleur te onderhouden.

Suggestions
Dior Bronze
Beschermende Crème voor een Sublieme Zongebruinde Kleur - SPF 30 - Gelaat

De Beschermende Crème voor een Sublieme Zongebruinde Kleur SPF 30 heeft een ultrazachte textuur die geen voelbare sporen nalaat voor een parelmoer effect. Deze crème werd ontwikkeld voor de fijne en gevoelige gezichtshuid. Ze beschermt de huid tegen vrije radicalen en voorkomt lichtgeïnduceerde vlekken.

€ 36,00 - 50 mLMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

€ 45,50 - Spray 100 mLContact : 32.2.620.0098 Description

De zelfbruinende olie Dior Bronze is een staaltje van technologisch kunnen. Hij wordt met ontstellend gemak aangebracht en voedt de huid zonder vettig gevoel. Deze zachte, heldere olie geeft een rijke, duurzame bruine kleur en een gesatineerde finish. De zonnige bloemengeur is delicaat en elegant en heeft een zinnenstrelend effect.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Send by email

RECIPIENT

De verplichte velden moeten worden ingevuld

查询到货时间

关于到货时间的具体说明

VOORDELEN WEBSHOP

EXCLUSIEF OP DIOR.COM

Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

Gratis standaardbezorging

Dior biedt een snelle en veilige bezorging

LevertijdBezorgkosten
STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
werkdagen
GRATIS

GRATIS MINIPRODUCT

Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

Personalize your product

Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

0 ${0} characters remaining

Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.