PrevNext

  Dior Bronze

  Aftersun - ultra frisse Monoï-balsem

  € 39,00
  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  Aftersun - ultra frisse Monoï-balsem

  Description

  De nieuwe Monoï-balsem van Dior Bronze kalmeert de verhitte huid en hydrateert de huid, terwijl het de intensiteit van de zongebruinde teint verlengt, tot een maand na het laatste zonnebad.

  Voordelen

  Hydraterende werking: de formule met monoï-extracten hydrateert de huid en compenseert de uitdroging van de huid door het zonnen. De huid is gehydrateerd, verfrist en soepeler.

  Verlenging van de zongebruinde teint: verrijkt met een complex waardoor de zongebruinde teint langer mooi blijft, helpt de aftersunverzorging Monoï Dior Bronze om de intensiteit van de zongebruinde kleur te onderhouden en verlengen, tot een maand na het laatste zonnebad. De huid wordt gehuld in een subtiele paarlemoeren finish, en houdt alleen het allerbeste van de zon vast voor een stralende zongebruinde gloed.

  Test resultaten

  Onmiddellijk:
  De huid is gehydrateerd
  De huid is gekalmeerd
  De huid is verfrist

  Na 28 dagen:
  De zongebruinde teint wordt met een maand verlengd
  De droogheid van de huid veroorzaakt door het zonnen wordt verminderd


  textuur

  Kalmerende werking: de ultra frisse, luchtige en smeltende textuur van de Monoï-balsem kalmeert de verhitte huid onmiddellijk.


  Applictietip

  Na het zonnen royaal aanbrengen op het gezicht en lichaam. Om langer te genieten van de zongebruinde teint, na het zonnen opnieuw aanbrengen.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Dior Bronze
  Aftersun - ultra frisse Monoï-balsem

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.