PrevNextClick to zoom

  Dior Prestige Light-in-White

  Light-in-crème

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  Light-in-crème

  Description

  Dior Prestige Light-In-White Crème is de 1e brightening crème met grondige polijstende werking.

  Dior heeft het DEEP GLOSS COMPLEX ontwikkeld, een innovatie van Dior. Dit complex dringt diep door in de huid om het gebrek aan glans te bestrijden.

  Voordelen

  Dior DEEP GLOSS COMPLEX heeft een drievoudige werking:
  - Werkt diep in de huid om de huidstructuur te versterken en verslapping diep in de huid te voorkomen
  - Trekt de poriën aan het huidoppervlak strak
  - Helpt om ontstekingsreacties van diepgelegen vetklieren te neutraliseren

  Dior Prestige Light-In-White Crème bevat pearlisers voor onmiddellijke lichtactivatie met een prachtige, stralende gloed die niet glimt.
  Om de werking van deze pearlisers te maximaliseren, heeft het Dior Instituut Gloss Petal™ ontwikkeld, een onberispelijk witte applicator die hemels aanvoelt: de leerachtige textuur combineert het effect en het gevoel van de allerbeste leren polijstpad en de zachtheid van een rozenblaadje van de beroemde Witte Roos.

  Test resultaten

  Uitzonderlijke werking vastgesteld door een dermatoloog/onderzoeker 1:
  De huidtextuur is verbeterd: +33%
  De huid is gehydrateerd: +55%
  De teint is helderder: +42%
  Verbetering 'Lichtindex'2: +43%

  1 Klinische vaststelling getest op 33 vrouwen na 2 maanden gebruik
  2 Lichtindex is (Stralende huid + helderheid + transparantie + gehydrateerd aspect van de huid)


  Applictietip

  Steek twee vingers in de Petal en beweeg de applicator zachtjes over het gezicht in royale polijstende bewegingen. De Gloss Petal-applicator is gemaakt van een zacht leerachtig materiaal en kan worden gereinigd met een enigszins vochtige handdoek (diameter: 57 mm).


  textuur

  Met de nieuwe vloeibare textuur die lichter is dan ooit en met een rijke en volle werking die toch vederlicht aanvoelt, smelt de Prestige Light-in-White Crème meteen in de huid, en geeft onmiddellijk een comfortabel en plezierig gevoel. De huid is ultrazacht en krijgt een perfecte en stralende gloed die het licht prachtig reflecteert.


  Hoofdingrediënt

  DE WITTE ROOS VAN DIOR
  Centraal in de Dior Prestige White Collection staat Dior's Witte Roos, geselecteerd vanwege zijn oneindige witheid. Deze wordt gecombineerd met de Granville-roos voor een uitzonderlijke tweevoudige brightening en regenererende werking.
  De wetenschappers van Dior hebben nu een diepgaande lichtverspreidende werking in Dior's Witte Roos ontdekt. Ze hebben deze eigenschappen omgezet in TranslumineScienceTM, een exclusieve technologie die de lichtverspreiding in de huid diepgaand reactiveert.


  Dior Garden

  ROSE DE GRANVILLE, THE FLOWER PRODIGY OF DIOR GARDENS
  A pioneer in ethnobotany for over 20 years, Dior Science identifies in nature the rarest and most powerful flowers cultivated in soils most favorable to their growth. This has resulted in dedicated Gardens around the world. Dior Science’s unique transformation expertise allows it to extract the part of each flower which is the purest and most effective for the skin. Derived from a cliff-growing rose discovered in the garden of Christian Dior, Rose de Granville boasts twice the vital energy of a traditional rose.* It is cultivated in the Loire valley garden, in the heart of the best French terroir. Grown organically in the ground, this allows it to express fully all its cellular vitality.

  *In vitro tests.

  Suggestions
  Dior Prestige Light-in-White
  LIGHT-IN-LOTION

  De Light-in-Nectar is 1,6* keer effectiever als hij wordt gecombineerd met de Light-in-Lotion. De eerste dagelijkse lotion met micropeelende werking die licht optimaal verspreidt over het huidoppervlak. * Zelfevaluatie, 31 vrouwen, na gebruik.

  € 98,00 - 150 mLMeer wetenBestel Nu

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  Dior Prestige Light-in-White

  Light-in-crème

  € 393,00 - 50 mLContact : 32.2.620.0098 Description

  Dior Prestige Light-In-White Crème is de 1e brightening crème met grondige polijstende werking.

  Dior heeft het DEEP GLOSS COMPLEX ontwikkeld, een innovatie van Dior. Dit complex dringt diep door in de huid om het gebrek aan glans te bestrijden.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Dior Prestige Light-in-White
  Light-in-crème

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.