PrevNext

  Dior Prestige

  La Micro-Huile de Rose

  € 213,00
  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  La Micro-Huile de Rose

  Description

  La Micro-Huile de Rose, geïnspireerd op voedingssupplementen, is het eerste voedingssupplement dat de huid een uitzonderlijke energieboost geeft. Deze revolutionaire huidverzorging levert meer dan 20 micronutriënten die essentieel zijn voor de schoonheid en kracht van de huid (mineralen, oligo-elementen, omega 3, vitamine E). De uiterst innovatieve textuur heeft het doordringende vermogen van een serum en het comfort van een olie. Elke flacon bevat meer dan 10.000 microparels die de huid voeden met de micronutritieve rijkdom van de Roos uit Granville. Een heuse shot met voedingsstoffen voor een huid die duidelijk gerevitaliseerd en vol leven oogt. Om dagelijks te gebruiken of als intensieve treatment voor het serum, kan La Micro-Huile de Rose worden aangebracht voor uw dagelijkse huidverzorging om de effectiviteit daarvan te vergroten*.

  * Test uitgevoerd op Crème Texture Essentielle.

  Voordelen

  Uitzonderlijke resultaten:

  Een uitzonderlijke formule die 100% van de vrouwen heeft overtuigd*
  De huid blaakt van energie: 100%*
  De huid is steviger: 100%*
  De huid is gladder: 100%*

  Resultaten bevestigd door dermatologen **:

  De huid is stralender: +48% **
  De huid is vitaler: +47% **
  De huid is gevoed: +43% **
  De tekenen van vermoeidheid vervagen: -46% **

  * Zelf-beoordeling van 60 vrouwen na 4 weken gebruik.
  ** Test bij 36 vrouwen na 1 maand gebruik en bevestigd door dermatologen.


  Applictietip

  De universele textuur van La Micro-Huile de Rose glijdt onder uw dagelijkse huidverzorging en maakt deze nog krachtiger.


  Dior tuin

  DE TUIN IN DE LOIREVALLEI - Frankrijk

  De Roos uit Granville, de parel van Dior Prestige, groeit in de Loirevallei. Een streek die werd geselecteerd vanwege zijn extreme zuiverheid en minerale rijkdommen. Net als de oorspronkelijke wilde bloem, weet de Roos van Granville alle benodigde bouwstoffen uit de omgeving te benutten. Dankzij deze eigenschappen verenigt de bloem alle organische verbindingen die zij nodig heeft om haar schoonheid en veerkracht te voeden. Door middel van toonaangevende fytochemische analyses heeft Dior Science in het hart van de bloem een ware schat ontdekt: deze kostbare micronutriënten die zo essentieel zijn voor de schoonheid en kracht van de huid.


  Hoofdingrediënt

  DE ROOS UIT GRANVILLE, EEN UITZONDERLIJK VERMOGEN VAN REGENERATIE EN PERFECTIE
  De geschiedenis van deze Roos begint op de kliffen van Granville, niet ver van het huis in Normandië waar Christian Dior opgroeide. Daar ontdekten de onderzoekers van Dior een wilde roos die bestand is tegen het ruige klimaat en toch haar uitzonderlijke schoonheid weet te bewaren.
  Er waren maar liefst 7 kruisingen nodig, voordat een geniale botanicus het wilde karakter van deze roos wist te temmen en regenererende mogelijkheden van de roos kon verbeteren. Zo ontstond de Roos uit Granville, de eerste roos die speciaal voor de huidverzorging werd gecreëerd.

  Voor de eerste keer ter wereld combineert Dior Science hoogstaande duo-extractie met de unieke technologie van microcapsules, waardoor de huid optimaal wordt gevoed met de micronutriënten van de Roos uit Granville. Elke flacon bevat meer dan 10.000 microparels die de huid voeden met oneindig veel vitaliteit.

  Dior Prestige
  De Nectar

  De nieuwe Nectar Dior Prestige heeft een tweemaal hogere concentratie aan krachtige Nectar van de Granvilleroos. Hij herstelt de diepste huidlagen en helpt de celstructuur weer harmonieus en sterk op te bouwen - net als een rozenblad.

  € 369,50 - 30 mLMeer wetenBestel Nu

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Dior Prestige
  La Micro-Huile de Rose

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.