PrevNextClick to zoom

  Dior Prestige

  Le Baume Démaquillant

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  MAKEUP REMOVER

  Description

  Dior Prestige heeft een nieuwe* huidvoorbereidende reinigingsroutine gecreëerd: het Reinigingsritueel. De make-up remover is de eerste essentiële stap in dit reinigingsritueel. Een heerlijke balsem verrijkt met rozen, voor een perfect gereinigde en onmiddellijk mooiere huid, vrij van onzuiverheden.  * Bij DIOR

  Voordelen

  De huid voelt ongelooflijk zacht, soepel en comfortabel aan.


  Dior Garden

  DE GRANVILLE-ROOS, DE WONDERBAARLIJKE BLOEM VAN DIOR GARDENS
  Als pionier in de etnische plantkunde sinds meer dan 20 jaar selecteert Dior Science in de natuur de kostbaarste en rijkste planten om ze verder te kweken op plaatsen waar ze zich volledig kunnen ontwikkelen. Zo ontstonden overal ter wereld de Dior Gardens. Dankzij de unieke knowhow in transformatie* haalt Dior Science uit elke plant de fractie die het meest zuiver en efficiënt is voor de huid. De Granville-roos is afkomstig van een wilde roos die op de kliffen bij de tuin van Christian Dior ontdekt werd en bezit twee keer meer levensenergie dan een traditionele roos**. Ze wordt gekweekt in de tuin van de Loirevallei, in het hart van het beste Franse terroir. Dit gebeurt in volle grond op biologische wijze waardoor haar celvitaliteit tot volle ontwikkeling kan komen.

  *bij Dior
  **In-vitrotest


  Texture

  De textuur verandert in een zijdeachtige olie die de huid omhult en tegelijk onzuiverheden en hardnekkige make-up wegsmelt. Bij contact met water verandert de balsem in een zijdeachtige lotion die moeiteloos kan worden afgespoeld.


  Hoofdingrediënt

  De geschiedenis van deze Roos begint op de kliffen van Granville, niet ver van het huis in Normandië waar Christian Dior opgroeide. Daar ontdekten de onderzoekers van Dior een wilde roos die bestand is tegen het ruige zeeklimaat en tegelijk haar uitzonderlijke schoonheid weet te bewaren. Er waren maar liefst 7 kruisingen nodig, voordat een geniale botanicus het wilde karakter van deze roos wist te temmen en regenererende mogelijkheden van de roos kon verbeteren. Zo ontstond de Roos uit Granville, de eerste roos die speciaal voor de huidverzorging was gecreëerd.
  Na maar liefst 15 jaar onderzoek, wisten de Dior wetenschappers voor de eerste keer het geheim van de ongekende levenskracht van deze roos te isoleren: een unieke combinatie van 8 moleculen. Deze kracht vormt de kern van de huidverzorgingslijn Dior Prestige.
  * Bij Dior


  Applictietip

  ''s Ochtends en 's avonds aanbrengen op het gezicht en de ogen met behulp van de applicatietechniek van Dior Instituut. Met water afspoelen.
  1. Verdeel een royale hoeveelheid balsem gelijkmatig over het gezicht.
  2. Masseer door middel van diepe, brede en ronddraaiende bewegingen met de handen, vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe, tot de textuur in een olie verandert.
  3. Breng voorzichtig een kleine hoeveelheid crème aan op de oogleden. Sluit de ogen en masseer ze met ronddraaiende bewegingen, beweeg geleidelijk omlaag naar de wimpers om de make-up te verwijderen.
  4. Voeg een klein beetje water bij de olie zodat een melkachtige emulsie wordt gevormd.
  5. Spoel af met water en dep de huid vervolgens voorzichtig af met een zachte handdoek, terwijl de huid enigszins vochtig blijft.

  Suggestions
  Dior Prestige
  La Crème - Texture légère

  € 350,00 - 50 mLMeer wetenBestel Nu

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  Dior Prestige

  Le Baume Démaquillant

  € 86,50 - 150 mLContact : 32.2.620.0098 Description

  Dior Prestige heeft een nieuwe* huidvoorbereidende reinigingsroutine gecreëerd: het Reinigingsritueel. De make-up remover is de eerste essentiële stap in dit reinigingsritueel. Een heerlijke balsem verrijkt met rozen, voor een perfect gereinigde en onmiddellijk mooiere huid, vrij van onzuiverheden.  * Bij DIOR

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Dior Prestige
  Le Baume Démaquillant

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.

   DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

   Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

   Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.