ONMIDDELLIJKE EN LANGDURIGE CORRECTIE VAN: DONKERE VLEKKEN - TRANSPARANTIE - HUIDSKLEUR EN -TEXTUUR

Description

Door het uitzonderlijk vermogen van Edelweiss te combineren met malve-extract en het Transparency EnhancingTM-complex in het Edelweiss-complex, activeert het Diorsnow Serum een verhelderend mechanisme in de huid voor een diepgaande werking die nog nooit eerder door Dior in één serum werd bereikt. Het serum corrigeert onmiddellijk en langdurig donkere vlekken en transparantie en zorgt voor een perfect egale huidskleur en -textuur.

Voordelen

Na gebruik is de huid diepgaand gehydrateerd, helderder en voller. Donkere vlekken worden met de dag zichtbaar verminderd. De huidskleur en transparantie worden verbeterd, waarbij een echte heldere en mooie huid met een roze gloed wordt onthuld.

Dubbel bewijs van uitzonderlijke effectiviteit gemeten door dermatologen¹ en bevestigd door Aziatische vrouwen².

Aantal donkere vlekken zichtbaar verminderd
De huid ziet er transparanter uit
De huidskleur en -textuur zien er egaler uit

¹. Test: beoordeling door dermatologen, n=33-34 Aziatische vrouwen, eenmaal per dag gebruikt gedurende 56 dagen.
². testen middels gebruik: tevredenheidsgraad, n=34 Aziatische vrouwen, eenmaal per dag gebruikt gedurende 56 dagen.


Dior tuin

EEN NIEUWE SCHAT: DE TUIN VAN DIOR IN ZWITSERLAND
Edelweiss wordt gecultiveerd in het hart van de Zwitserse Valais-tuin, op een hoogte van 1100 meter. In deze prachtige maar vijandige omgeving kan de temperatuur dalen tot -10°C, met een extreme UV-intensiteit die wordt gereflecteerd door de altijd aanwezige sneeuw. Alle omstandigheden zijn aanwezig voor de Edelweiss om op natuurlijke wijze en met groot respect voor het milieu de fijnste bloemen te ontwikkelen.


Hoofdingrediënt

EEN GLOEDNIEUWE BLOEM: DE EDELWEISS UIT DE TUIN VAN DIOR
Aan de voet van de Zwitserse bergen, in een pure en ongerepte omgeving, hebben de etno-botanisten van Dior de uitzonderlijke verhelderende kracht van deze legendarische bloem bestudeerd, die letterlijk ‘nobel wit’ betekent. Edelweiss is een echt geschenk uit de natuur en de enige bloem die zelfs onder extreme omstandigheden kan bloeien en haar pure witheid behoudt. Hoe extremer de omstandigheden, hoe witter deze zeldzame bloem wordt.


De vullingen

Het Huis Dior denkt ecologisch en combineert beauty en duurzaamheid door voor sommige van zijn emblematische verzorgingen navullingen aan te bieden.

Ontdek de vulling
DIORSNOW
Bloom Perfect Brightening Perfect Moist Cushion SPF50 PA+++

Breng Diosnow Bloom Perfect Brightening Perfect Moist Cushion SPF50 PA+++ aan met het poederdonsje na de huidverzorging of om de make-up bij te werken in de loop van de dag. De huid oogt buitengewoon fris, wordt langdurig gehydrateerd en ziet er perfect uit.

€ 82,00 Meer wetenBestel Nu

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

DIORSNOW
Global Brightening Anti-Spot & Transparency Serum

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.