PrevNextClick to zoom

  Diorsnow

  WHITE REVEAL PERFECTING EMULSION

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  STAP 4 IN EXTREME TRANSPARANTIE: COMFORTABEL EN GLAD

  Description

  De Diorsnow White Reveal Perfecting Emulsion is een frisse, lichte en smeltende emulsie. Het hydrateert de huid intens. De zichtbaar zachtere huid is eindeloos fluweelzacht en ziet er puur en natuurlijk stralend uit.

  Voordelen

  De huid is zichtbaar soepeler en gladder, voelt fluweelzacht aan en straalt met een pure, natuurlijke gloed.


  Dior tuin

  DE TUIN VAN ANJOU – Frankrijk
  De tuin werd aangelegd in Chemillé, een plaats in het departement Maine-et-Loire, en gewijd aan de teelt van medicinale planten. Door de overstromingen van de Loire is de grond hier is uitzonderlijk vruchtbaar. Het rivierwater heeft de vlakten verrijkt en een thuis gecreëerd voor zeldzame plantensoorten met unieke eigenschappen. Er worden ongeveer 30 miljoen bloemen geteeld in de tuin, en elke malveplant produceert rond de 50 bloemen.


  Hoofdingrediënt

  Voor het eerst combineert Diorsnow de meest complete verhelderende technologie Transparency Enhancing Complex (T.E.C.TM), met Icelandic Glacial WaterTM en malve-extract om de doeltreffendheid vanuit het DNA zelf te versterken voor de 5 kenmerken van een transparante huid: gelijkmatigheid, een stralende gloed, hydratatie, volheid en een fijne huidtextuur.

  Suggestions
  Diorsnow

  € 62,00 - 200 mLMeer weten

  Momenteel niet verkrijgbaar

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  Diorsnow

  WHITE REVEAL PERFECTING EMULSION

  € 88,50 - 75 mLContact : 32.2.620.0098 Description

  De Diorsnow White Reveal Perfecting Emulsion is een frisse, lichte en smeltende emulsie. Het hydrateert de huid intens. De zichtbaar zachtere huid is eindeloos fluweelzacht en ziet er puur en natuurlijk stralend uit.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Diorsnow
  WHITE REVEAL PERFECTING EMULSION

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personaliseren

   Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

   0  tekens resterend

   Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

   DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

   Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

   Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.