REINIGEN EN ZUIVEREN VOOR EEN FRISSE EN STRALENDE HUID

Description

De ultrafrisse en delicate Exfoliating Snow Gel laat milde exfoliërende microdeeltjes op het gezicht achter, die zachtjes breken wanneer ze in contact komen met de huid. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid verfijnd: de Diorsnow Exfoliating Snow Gel zorgt voor een uitzonderlijk frisse en heldere huid die er levendig uitziet.

Voordelen

De huid is niet meer dof en ziet er onmiddellijk fris en stralend uit.  
Getest op de huid van Aziatische vrouwen onder dermatologisch toezicht.


Dior tuin

EEN NIEUWE SCHAT: DE TUIN VAN DIOR IN ZWITSERLAND
Edelweiss wordt gecultiveerd in het hart van de Zwitserse Valais-tuin, op een hoogte van 1100 meter. In deze prachtige maar vijandige omgeving kan de temperatuur dalen tot -10°C, met een extreme UV-intensiteit die wordt gereflecteerd door de altijd aanwezige sneeuw. Alle omstandigheden zijn aanwezig voor de Edelweiss om op natuurlijke wijze en met groot respect voor het milieu de fijnste bloemen te ontwikkelen.


Hoofdingrediënt

EEN GLOEDNIEUWE BLOEM: DE EDELWEISS UIT DE TUIN VAN DIOR
Aan de voet van de Zwitserse bergen, in een pure en ongerepte omgeving, hebben de etno-botanisten van Dior de uitzonderlijke verhelderende kracht van deze legendarische bloem bestudeerd, die letterlijk ‘nobel wit’ betekent. Edelweiss is een echt geschenk uit de natuur en de enige bloem die zelfs onder extreme omstandigheden kan bloeien en haar pure witheid behoudt. Hoe extremer de omstandigheden, hoe witter deze zeldzame bloem wordt.


Applictietip

Een of twee keer per week op het gezicht aanbrengen na White Reveal Melt-Away Makeup Remover. Daarna afspoelen met warm water.

Suggestions
DIORSNOW
Bloom Perfect Brightening Perfect Moist Cushion SPF50 PA+++

Breng Diosnow Bloom Perfect Brightening Perfect Moist Cushion SPF50 PA+++ aan met het poederdonsje na de huidverzorging of om de make-up bij te werken in de loop van de dag. De huid oogt buitengewoon fris, wordt langdurig gehydrateerd en ziet er perfect uit.

€ 82,00 Meer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

DIORSNOW

Exfoliating Snow Gel

€ 51,00 - 75 mLContact : 32.2.620.0098 Description

De ultrafrisse en delicate Exfoliating Snow Gel laat milde exfoliërende microdeeltjes op het gezicht achter, die zachtjes breken wanneer ze in contact komen met de huid. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid verfijnd: de Diorsnow Exfoliating Snow Gel zorgt voor een uitzonderlijk frisse en heldere huid die er levendig uitziet.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

DIORSNOW
Exfoliating Snow Gel

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.