PrevNext

  DIORSNOW

  Exfoliating Snow Gel

  € 51,00
  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  REINIGEN EN ZUIVEREN VOOR EEN FRISSE EN STRALENDE HUID

  Description

  De ultrafrisse en delicate Exfoliating Snow Gel laat milde exfoliërende microdeeltjes op het gezicht achter, die zachtjes breken wanneer ze in contact komen met de huid. Onzuiverheden worden verwijderd en de huid verfijnd: de Diorsnow Exfoliating Snow Gel zorgt voor een uitzonderlijk frisse en heldere huid die er levendig uitziet.

  Voordelen

  De huid is niet meer dof en ziet er onmiddellijk fris en stralend uit.  
  Getest op de huid van Aziatische vrouwen onder dermatologisch toezicht.


  Dior tuin

  EEN NIEUWE SCHAT: DE TUIN VAN DIOR IN ZWITSERLAND
  Edelweiss wordt gecultiveerd in het hart van de Zwitserse Valais-tuin, op een hoogte van 1100 meter. In deze prachtige maar vijandige omgeving kan de temperatuur dalen tot -10°C, met een extreme UV-intensiteit die wordt gereflecteerd door de altijd aanwezige sneeuw. Alle omstandigheden zijn aanwezig voor de Edelweiss om op natuurlijke wijze en met groot respect voor het milieu de fijnste bloemen te ontwikkelen.


  Hoofdingrediënt

  EEN GLOEDNIEUWE BLOEM: DE EDELWEISS UIT DE TUIN VAN DIOR
  Aan de voet van de Zwitserse bergen, in een pure en ongerepte omgeving, hebben de etno-botanisten van Dior de uitzonderlijke verhelderende kracht van deze legendarische bloem bestudeerd, die letterlijk ‘nobel wit’ betekent. Edelweiss is een echt geschenk uit de natuur en de enige bloem die zelfs onder extreme omstandigheden kan bloeien en haar pure witheid behoudt. Hoe extremer de omstandigheden, hoe witter deze zeldzame bloem wordt.


  Applictietip

  Een of twee keer per week op het gezicht aanbrengen na White Reveal Melt-Away Makeup Remover. Daarna afspoelen met warm water.

  Diorsnow

  Meer weten

  Momenteel niet verkrijgbaar

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  DIORSNOW
  Exfoliating Snow Gel

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.