PrevNextClick to zoom

  L’Or de Vie

  La cure vintage 2017

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  LA CURE – OOGSTJAAR 2017

  BESCHRIJVING

  Dior presenteert haar ultieme meesterwerk: L’Or de Vie - La Cure, een ultieme verzorging die in een gelimiteerde oplage wordt uitgebracht.

  Een uitzonderlijke formule.
  Drie flacons, verzegeld met een gouddraad en donkerrode was.
  De hoogste concentratie werkzame ingrediënten uit de wijnoogst van Château d'Yquem 2017.

  In 3 maanden wordt de jeugdige uitstraling van de huid opnieuw gereactiveerd. De huid heeft een uitzonderlijke weerstand en is daardoor optimaal beschermd.


  Voordelen

  Het in de verzorgingsproducten van L’Or de Vie vervatte wijndroesemextract van Château d’Yquem stimuleert de revitalisering van de huid: de huidcellen zien er energieker uit en produceren meer stoffen die essentieel zijn voor een prachtige huid(1). Het wijndroesemextract verbindt zich met het plantenssap van Yquem dat de cellen voorziet van een uitzonderlijke duurzaamheid(2).
  (1) Ex-vivo test.
  (2) In-vitro test.

  Een ongelofelijk spectaculaire transformatie:
  1e maand: transformatie. Dit oogstjaar biedt een radicale werking op de 7 jeugdigheidsfactoren (rimpels, stevigheid, stralende teint, hydratatie, egaliteit, bescherming en
  huidkwaliteit). De huid heeft een betere weerstand doordat zij beschermd is door dit wondermiddel.
  2e maand: versterking van de werking. De resultaten zijn nog duidelijker waarneembaar.
  3e maand: verlengen van de werking. De duurzame basis van een perfecte huid wordt dieper in de huid vastgehouden.

  3 maanden gebruiken van La Cure L'Or de Vie, 6 maanden profijt. Na afloop van de behandeling, als het gebruik van Le Serum hervat wordt, worden de resultaten die met La Cure behaald zijn,
  met 3 maanden verlengd.


  textuur

  La Cure, een zuiver concentraat van het plantensap en het wijndroesemextract van Yquem afkomstig uit de oogst van 2017, bevat de hoogste concentratie die ooit door Dior is verwerkt. Iedere druppel van deze vintage, waarvan de amberachtige kleur refereert aan die van de kostbare druiven van Yquem, voedt de huid met uitzonderlijke actieve bestanddelen.


  Hoofdingrediënt

  Château d'Yquem’s wijnoogst van 2017 zal herinnerd worden voor haar extreem snelle en zelfs gewaagde stijging in concentratie die leidde tot een race tegen de klok. 11 intensieve oogst dagen tussen 26 september en 9 oktober om de druiven te winnen voordat zij overgeconcentreerd raakten. Voor dit proces is de oogst van meerdere gebieden opgeofferd. De onrijpe druiven hebben een amberkleurige schil die getuigt van hun extreme concentratie. Het wijnjaar van 2017 geeft vandaag nieuw leven aan een geheime oogst.


  Applictietip

  La Cure is een behandeling van drie maanden die 's ochtends en 's avonds op het gezicht en de hals wordt aangebracht als vervanging van Le Sérum.

  (1) De huid voorbereiden op La Cure
  Warme massage om de huid te laten ontwaken
  Houd de twee massagekoppen onder de lauwwarme kraan en droog ze vervolgens af. Neem in iedere hand een massagekop en stimuleer de huid met zachte drukbewegingen,
  zodat het kalmerend aanvoelt.
  • Begin tussen de wenkbrauwen.
  • Ga dan iets naar beneden tot aan de binnenste ooghoeken en verder door naar de onderste oogleden.
  • Houd de druk op de slapen iets langer aan.
  • Beëindig de massage met opwaartse drukbewegingen langs de neus-lippenplooi.
  Door de massage verspreidt de warmte zich door de huid en ontspannen de spieren zich. De huid is nu optimaal ontvankelijk voor de heilzame werking van La Cure.
  (2) La Cure aanbrengen
  Neem een beetje La Cure (3x pompen) in de handpalm. Masseer de verzorging in de gezichtshuid met een vloeiende opwaartse, grove beweging - werk van binnen naar buiten. Verleng de massage naar de hals: leg de handen in de hals en laat ze zacht over de huid glijden.
  (3) Na het aanbrengen van La Cure
  Koude massage voor een diepgaande transformatie
  Houd de twee massagekoppen onder de koude kraan en droog ze vervolgens af.
  • Plaats de koppen boven elkaar tussen de wenkbrauwen en wissel ze in ritmisch tempo van plaats.
  • Strijk vervolgens het voorhoofd glad door de spier vanaf de wenkbrauw recht naar boven (in het verlengde van de neus) te trekken.
  • Doe nu bij beide slapen hetzelfde: plaats de koppen weer boven elkaar en wissel ze van plaats.
  • Ga naar de neus-lippenplooi en strijk die van beneden naar boven glad.
  • Plaats tot slot ook de beide massagekoppen op iedere wang boven elkaar en wissel ze in ritmisch tempo van plaats.

   


  Applicator

  De experts van het Dior Institute hebben een nieuwe, intens werkende massagetechniek ontwikkeld. Met de twee unieke massagekoppen worden beide zijden van het gezicht gelijktijdig en gelijkmatig gemasseerd. Deze massage is net zo vakkundig en intens weldadig als een spa behandeling. De massagekoppen zijn zo ontworpen dat hun oppervlaktebereik bij het huidcontact maximaal is, waardoor de weefsels uitvoerig en diepgaand gemasseerd kunnen worden. De afwerking met fijn goud zorgt voor een uniek thermisch effect. Met dit massageritueel wordt de werking van La Cure versterkt en worden alle zintuigen intens geprikkeld.


  ingrediënt

  HET WIJNDROESEMEXTRACT VAN YQUEM 2017, EEN VINTAGE INGREDIËNT

  De wijndroesem van Yquem die wordt verkregen na het persen van de druiven, wordt gebruikt voor het bemesten van de grond, om een nieuwe levenscyclus van de wijngaard te stimuleren. De samenstelling ervan varieert elk jaar, afhankelijk van de weersomstandigheden. Dior wetenschap heeft een zeer nauwkeurig extractieproces ontwikkeld om de moleculaire vingerafdruk van de wijndroesem in kaart te brengen.
  Het wijndroesemextract van Yquem werkt tot diep in de huid, waar het een milieu creëert dat de huidrevitalisatie stimuleert.
  De huidcellen worden energieker en produceren meer stoffen die essentieel zijn voor een prachtige huid.


  Dior tuin

  CHATEAU D’YQUEM: HET WONDER VAN DE DIOR GARDENS                   

  Dior is al twintig jaar een pionier op het gebied van de etnobotanica en selecteert met zorg zeldzame en krachtige bloemen die worden gekweekt in een grond die de heilzame kwaliteiten van deze bloemen optimaal tot ontwikkeling laat komen. Dit heeft overal ter wereld geleid tot speciaal hiervoor aangelegde tuinen.
  Aan de hand van een unieke savoir-faire op het gebied van huidtransformatie, extraheert Dior wetenschap uit iedere plant die fracties die het meest waardevol en doeltreffend zijn voor de huid.
  Het plantensap van Yquem is een vrucht van dit unieke landgoed en van de savoir-faire van Dior wetenschap en tevens het meest bijzondere ingrediënt uit van de Dior Gardens.

  Suggestions
  L'Or de Vie
  La Crème Contour Yeux et Lèvres

  De textuur van de oogcrème is aangepast aan de oogcontouren en is fijner dan die van de gezichtscrème. Hij vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. De ongelooflijk fijne en smeltende textuur van La Crème Oog- en Lipcontouren voedt de delicaatste zones van het gezicht: de oog- en lipcontouren.

  € 259,00 - 15 mLMeer wetenBestel Nu

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  L’Or de Vie

  La cure vintage 2017

  € 2.300,00 - 30 mL x 3Contact : 32.2.620.0098 BESCHRIJVING

  Dior presenteert haar ultieme meesterwerk: L’Or de Vie - La Cure, een ultieme verzorging die in een gelimiteerde oplage wordt uitgebracht.

  Een uitzonderlijke formule.
  Drie flacons, verzegeld met een gouddraad en donkerrode was.
  De hoogste concentratie werkzame ingrediënten uit de wijnoogst van Château d'Yquem 2017.

  In 3 maanden wordt de jeugdige uitstraling van de huid opnieuw gereactiveerd. De huid heeft een uitzonderlijke weerstand en is daardoor optimaal beschermd.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  L’Or de Vie
  La cure vintage 2017

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personaliseren

   Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

   0  tekens resterend

   Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

   DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

   Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

   Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.