PrevNextClick to zoom

  Dior Prestige Light-in-White

  Satin Brightening Fluid

  Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

  Satin Brightening fluid

  Description

  De Fluid is perfect voor de warme zomermaanden, wanneer de huid de voorkeur geeft aan een licht product. De frisse en luchtige textuur van de Prestige White Satin Brightening Fluid versmelt onmiddellijk met de huid voor perfect comfort. De huid is ongelooflijk glad en egaal, en de textuur verfijnd.

  Voordelen

  De huid is ongelooflijk glad en egaal, en de textuur verfijnd.


  Dior tuin

  GRANVILLE-ROOS, DE WONDERBLOEM IN DE TUINEN VAN DIOR
  De wetenschappers van Dior, al ruim 20 jaar pionier in etno-botanie, identificeren in de natuur de meest zeldzame en krachtigste bloemen die in bodems worden gecultiveerd die het gunstigst zijn voor hun groei. Dit heeft geleid tot speciale tuinen over de hele wereld. Dankzij de unieke transformatie-expertise van de wetenschappers van Dior kan het deel van elke bloem dat het meest puur en effectief is voor de huid, worden geëxtraheerd. De Granville-roos die afkomstig is van een op een klif bloeiende roos ontdekt in de tuin van Christian Dior, heeft twee keer zoveel vitale energie als een traditionele roos.* Zij wordt gecultiveerd in de tuin van het Loiredal, in het hart van de beste Franse grond. Omdat de roos organisch wordt geteeld in de grond, kan ze al haar cellulaire vitaliteit volledig tot uitdrukking brengen.

  * In vitro-test.


  Hoofdingrediënt

  UITZONDERLIJKE NECTARS VOOR OPTIMALE RESULTATEN.
  Er was 9 jaar onderzoek nodig om de vitaliteit van de Granville-roos te concentreren in een krachtige nectar. De nectar kalmeert en helpt micro-ontstekingen* te herstellen, die leiden tot huidveroudering. De nectar revitaliseert de huid intensief en biedt optimale bescherming.
  Binnen de Dior Prestige Light-in-White Collectie wordt de nectar van de Granville-roos gecombineerd met de unieke verhelderende eigenschappen van de nectar van de witte pioenroos. Een duizendjarig symbool van zuiverheid en helderheid, dat de productie van melanine afremt en zijn natuurlijke afvoer stimuleert*. Vlekken worden zichtbaar verminderd en de huid straalt als een zuivere witte bloem.
  *In-vitrotest.


  Applictietip

  's Ochtends en 's avonds op het hele gezicht aanbrengen, na het serum. Breng het product aan met een vochtafdrijvende gladstrijkende beweging van de hals naar het decolleté om de teint te egaliseren. Breng de Dior Prestige White Fluide Satin aan op het gezicht, met licht opwaartse bewegingen van de T-zone naar de buitenkant  om de gezichtscontouren te modelleren. Breng de Fluid aan op het voorhoofd met een waaierbeweging om tekenen van vermoeidheid en expressierimpels te verminderen. Focus op probleemzones, zoals de gezichtscontour, lachrimpels, de lipcontour en de zone tussen de wenkbrauwen.

  Suggestions
  Dior Prestige Light-in-White
  LIGHT-IN-LOTION

  De Light-in-Nectar is 1,6* keer effectiever als hij wordt gecombineerd met de Light-in-Lotion. De eerste dagelijkse lotion met micropeelende werking die licht optimaal verspreidt over het huidoppervlak. * Zelfevaluatie, 31 vrouwen, na gebruik.

  € 98,00 - 150 mLMeer wetenBestel Nu

  RECENTLY VIEWED

  Remove

  Dior Prestige Light-in-White

  Satin Brightening Fluid

  € 360,50 - 50 mLContact : 32.2.620.0098 Description

  De Fluid is perfect voor de warme zomermaanden, wanneer de huid de voorkeur geeft aan een licht product. De frisse en luchtige textuur van de Prestige White Satin Brightening Fluid versmelt onmiddellijk met de huid voor perfect comfort. De huid is ongelooflijk glad en egaal, en de textuur verfijnd.

  Parfum & Beauty

  Mode & Accessoires

  Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
  Kies de gewenste onderwerpen:

  Dior Prestige Light-in-White
  Satin Brightening Fluid

   Send by email

   RECIPIENT

   De verplichte velden moeten worden ingevuld

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明

   VOORDELEN WEBSHOP

   EXCLUSIEF OP DIOR.COM

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

   PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

   Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

   Gratis standaardbezorging

   Dior biedt een snelle en veilige bezorging

   LevertijdBezorgkosten
   STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
   werkdagen
   GRATIS

   GRATIS MINIPRODUCT

   Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

   BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

   U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

   GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

   Personalize your product

   Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

   0 ${0} characters remaining

   Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.