PrevNextClick to zoom

Hydra Life

WATER BB – GEKLEURDE HYDRATERENDE AQUA-GEL – ONMIDDELLIJK EEN MOOIE HUID SPF 30 - PA+++

Contact32.2.620.0098 Chat online with a Dior beauty consultant

LAAT UW SCHOONHEID HERLEVEN!

Description

Met Hydra Life ontwikkelt Dior een nieuwe generatie schoonheidsverzorgingen op waterbasis door het hydraterende effect van Malve* te combineren met een natuurlijke en huidvriendelijke kleurstof. De vluchtige textuur vormt een sublieme, natuurlijke voile. Na het schudden ontstaat een overweldigende frisheid die de huid een intens gevoel van comfort geeft. De huid is delicaat gehydrateerd en tegelijk beschermd tegen agressieve UV-stralen. *In-vitrotests.

Voordelen

Zelfevaluatie door 30 vrouwen van 20 tot 34 jaar.

ONMIDDELLIJK:

De natuurlijke stralende teint van de huid is subliem 97%
De huid is helderder 97%
De huid is onmiddellijk gehydrateerd 87%
De huid is voller 87%

NA 1 MAAND:

De huid is voller 100%
De verzorging geeft een stralende teint 97%
De teint is homogener 90%
De huid voelt fris aan 90%


Hoofdingrediënt

Malve van Anjou uit de Tuinen van Dior: een bron van schoonheid, vocht en genot.
De onderzoekers van de Dior laboratoria onderzochten de biologisch gekweekte malve uit Anjou om te achterhalen hoe deze in staat is het zuiverste vocht vast te houden, te filtreren en tot naar de bloemkroon te brengen. Sommige biologische elementen in haar samenstelling maken de texturen, nog ludieker en rijker. De malve wordt op die manier een bron van schoonheid, vocht en genot – van de diepere huidlagen tot het huidoppervlak.


Applictietip

De flacon goed schudden om de aangename en tegelijk efficiënte frisheid op te wekken. In functie van de gewenste dekking een of twee druppels gebruiken.

Suggestions
Dior Hydra Life
Lotion to Foam - Fresh Cleanser

Een gezonde en een natuurlijk mooie huid begint met de Verfrissende Reinigende Lotion-in-Mousse, een hybride gezichtsreiniging met het zuiverende effect van een mousse en het verfrissende effect van een lotion.

€ 36,00 - 190 mlMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Hydra Life

002Contact : 32.2.620.0098 Description

Met Hydra Life ontwikkelt Dior een nieuwe generatie schoonheidsverzorgingen op waterbasis door het hydraterende effect van Malve* te combineren met een natuurlijke en huidvriendelijke kleurstof. De vluchtige textuur vormt een sublieme, natuurlijke voile. Na het schudden ontstaat een overweldigende frisheid die de huid een intens gevoel van comfort geeft. De huid is delicaat gehydrateerd en tegelijk beschermd tegen agressieve UV-stralen. *In-vitrotests.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Hydra Life

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontdek Maison Christian Dior. Voor haar, voor hem, voor uzelf: een collectie parfums in de kleuren van de emoties. Om te ontdekken, te delen en om van te houden.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging.

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personaliseren

  Initialen, een voornaam, een herinnering, enkele woorden... Geef een uniek cadeau of laat uw persoonlijkheid zien! De personalisatie past in de wens van het Huis Parfums Christian Dior om buitengewone attenties te geven en de kunst van het geven te perfectioneren.

  0  tekens resterend

  Het graveren kan enkele dagen duren, waardoor de levertijden langer zijn. Dior informeert u zodra de bestelling wordt verstuurd. Producten met een inscriptie kunnen niet worden geretourneerd uit hoofde van het herroepingsrecht.

  DE GRAVEERSTUDIO: EEN UNIEKE EN WAARDEVOLLE ERVARING

  Het Huis Parfums Christian Dior biedt u de mogelijkheid om de Dior-creaties te personaliseren, voor een unieke en waardevolle ervaring. Deze bijzondere dienst is het gehele jaar verkrijgbaar in de online boetiek.

  Met onze graveerstudio kunt u een tekst, datum, herinnering of initialen laten graveren op een selectie producten van het Huis Parfums Christian Dior. Unieke cadeaus om te geven, te krijgen of uzelf cadeau te doen.

  Compare shades

  Select two shades and drag the cursor to compare.