WORD ELKE OCHTEND WAKKER MET EEN STRALENDE HUID

Description

Voor het eerst creëert Dior voor de Hydra Life lijn een nieuwe generatie nachtmaskers met vederlichte water-geltextuur en een superhoge concentratie malve-gel*, goed voor 8 uur continue hydratatie. *van de Hydra Life-verzorgingen.

Voordelen

Ochtends na de eerste toepassing oogt de teint zo fris alsof u acht uur geslapen hebt. De huid vertoont de 8 kenmerken van een perfect uitgeruste huid boordevol leven: afgevlakte lijnen, gladde huidstructuur, goed gehydrateerde huid, soepelheid en veerkracht, zachtheid, frisse en stralende teint. Iedere dag opnieuw verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar. Het gelaat voelt fris aan en straalt schoonheid uit.

RESULTAAT**

ONMIDDELLIJK:

De textuur is superfris 100%
De huid is onmiddellijk gehydrateerd 93%
 De huid is verfrist 93%

NA 1 DAG:
De teint is fris 97%
De trekken zijn uitgerust 93%
Tekenen van vermoeidheid zijn verminderd 93%

** Zelfevaluatie door 30 vrouwen van 20 tot 35 jaar, onmiddellijk na het aanbrengen.


Hoofdingrediënt

MALVE VAN ANJOU UIT DE TUINEN VAN DIOR: EEN BRON VAN SCHOONHEID, VOCHT EN GENOT
De onderzoekers van de Dior laboratoria onderzochten de biologisch gekweekte malve uit Anjou om te achterhalen hoe deze in staat is het zuiverste vocht vast te houden, te filtreren en tot naar de bloemkroon te brengen. Sommige biologische elementen in haar samenstelling maken de texturen, nog ludieker en rijker. De malve wordt op die manier een bron van schoonheid, vocht en genot – van de diepere huidlagen tot het huidoppervlak.


Applictietip

Iedere avond op het einde van de schoonheidsroutine royaal op het gezicht aanbrengen en de hele nacht laten inwerken. De Jelly Sleeping Mask moet niet afgespoeld worden en is geschikt voor alle huidtypes.

Suggestions
Dior Hydra Life
Lotion to Foam - Fresh Cleanser

Een gezonde en een natuurlijk mooie huid begint met de Verfrissende Reinigende Lotion-in-Mousse, een hybride gezichtsreiniging met het zuiverende effect van een mousse en het verfrissende effect van een lotion.

€ 36,00 - 190 mlMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Hydra Life

Jelly Sleeping Mask

€ 70,50 - 50 mLContact : 32.2.620.0098 Description

Voor het eerst creëert Dior voor de Hydra Life lijn een nieuwe generatie nachtmaskers met vederlichte water-geltextuur en een superhoge concentratie malve-gel*, goed voor 8 uur continue hydratatie. *van de Hydra Life-verzorgingen.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Hydra Life
Jelly Sleeping Mask

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.