DE NECTAR, DE ULTIEME CELHERSTELLER

Description

De hoog geconcentreerde formule met "fusietextuur' dringt onmiddellijk door tot de kern van de huid. De nectar is superkrachtig, herstelt de diepste lagen van de huid en helpt om de huidstructuur harmonieuzer en sterker te maken. De huid wordt zichtbaar opgespannen. De gelaatscontouren worden gemodelleerd. Het gelaat ziet er vitaler en voller uit en de elasticiteit wordt hersteld.

Voordelen

Een uitzonderlijke efficiëntie, vastgesteld door vrouwen*.
Herstel
De huid is helderder +48%
De vorm van het gelaat wordt gemodelleerd +41%
De huid is steviger +46%

Perfectie
De huid is mooier +45%
De huid voelt zijdezacht aan +41%

94% van de vrouwen voelt het effect van het rozenblad wanneer ze de huid aanraken.**

* Zelfevaluatie door 41 vrouwen, na gebruik van de nectar op het gelaat en de nek, tweemaal per dag gedurende 56 opeenvolgende dagen.
** In-usetest bij 64 vrouwen, resultaten na een maand gebruik van de Nectar.


Hoofdingrediënt

DE GRANVILLEROOS, EEN UITZONDERLIJK HERSTELLEND EN PERFECTIONEREND VERMOGEN

Het verhaal van de Roos begint op de flanken van de klffen van Granville, niet ver van het huis van Christian Dior in Normandië. Daar ontdekken Dior onderzoekers een wilde roos die erin slaagt haar uitzonderlijke schoonheid te bewaren, ondanks het ruwe zeeklimaat.
Een briljante tuinexpert slaagde er na een selectie van 7 generaties rozen in om de wilde natuur van deze roos te beheersen en haar herstellende kracht nog te verbeteren. Zo ontstond de Roos van Granville, de eerste roos die speciaal ontworpen werd voor huidverzorging.
Na 15 jaar onderzoek slaagt Dior Science er voor het eerst in het geheim van haar unieke levenskracht te ontcijferen: 8 moleculen die geen enkele andere roos bezit. Dankzij een innovatief extractieproces, dynamische 'enfleurage' genoemd, kan deze moleculaire kracht verwerkt worden in de Dior Prestige huidverzorging.


Dior tuin

DE TUIN VAN DE VALLEI VAN DE LOIRE - Frankrijk
De Granvilleroos, het pronkstuk van Dior Prestige, bloeit in de Loire-vallei. Een streek die uitgekozen werd voor de pure zuiverheid en minerale rijkdom.
De uitzonderlijke omstandigheden zorgen ervoor dat de Granvilleroos een vitaliteit heeft die twee keer sterker is dan een klassieke roos*. In deze Dior-tuin groeien 800 rozenstruiken op biologische wijze, zonder chemische meststoffen. Dit is de enige manier om 100% natuurlijke en biologische actieve Rozenextracten te garanderen.
* In-vitrotest.


Meer weten over Dior Prestige

Suggestions
Dior Prestige
Lotion Essence de Rose

Dankzij de levende kracht van de Granvilleroos herstelt de Lotion Essence de Rose de vitaliteit van de huid en geeft hij haar een natuurlijk rozige teint. De frisse en zijige textuur hydrateert en beschermt de huid de hele dag lang. Als prelude op het schoonheidsritueel Dior Prestige verdubbelt de Lotion Essence de Rose het anti-ageing effect van La Crème* en geeft hij een egalere en helderdere teint. * test uitgevoerd met La Crème Texture Essentielle

€ 91,00 - 150 mLMeer wetenBestel Nu

RECENTLY VIEWED

Remove

Dior Prestige

De Nectar

€ 369,50 - 30 mLContact : 32.2.620.0098 Description

De hoog geconcentreerde formule met "fusietextuur' dringt onmiddellijk door tot de kern van de huid. De nectar is superkrachtig, herstelt de diepste lagen van de huid en helpt om de huidstructuur harmonieuzer en sterker te maken. De huid wordt zichtbaar opgespannen. De gelaatscontouren worden gemodelleerd. Het gelaat ziet er vitaler en voller uit en de elasticiteit wordt hersteld.

Parfum & Beauty

Mode & Accessoires

Wilt u ook op de hoogte blijven van al het nieuws over Dior?
Kies de gewenste onderwerpen:

Dior Prestige
De Nectar

  Send by email

  RECIPIENT

  De verplichte velden moeten worden ingevuld

  查询到货时间

  关于到货时间的具体说明

  VOORDELEN WEBSHOP

  EXCLUSIEF OP DIOR.COM

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze.

  PROEFMONSTERS NAAR KEUZE CADEAU

  Kies tot twee gratis proefmonsters uit onze brede selectie iconische producten.

  Gratis standaardbezorging

  Dior biedt een snelle en veilige bezorging

  LevertijdBezorgkosten
  STANDAARDBEZORGINGDPD 2 tot 4
  werkdagen
  GRATIS

  GRATIS MINIPRODUCT

  Ontvang bij elke bestelling vanaf € 75 een gratis miniproduct naar keuze uit een brede selectie die regelmatig wordt vernieuwd.

  BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN

  U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis per post retourneren dankzij het voorafbetaalde retouretiket dat u bij uw bestelling ontvangt. Na ontvangst en controle van uw bestelling wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

  GRATIS ICONISCHE GESCHENKVERPAKKING VAN DIOR EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP

  Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in de iconische geschenkverpakking van Dior. De producten worden harmonieus geordend en in geplooid zijdepapier gewikkeld. Een prachtige strik maakt het geheel af voor een unieke beleving. Dior biedt u tevens de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen, de ideale attentie voor uw cadeaus.

  Personalize your product

  Give a unique gift or show off your personality with some initials or a name, a memory or a few words! Personalization is part of Parfums Christian Dior’s desire to provide exceptional service and elevate the Art of Giving.

  0 ${0} characters remaining

  Engraving may take several days, extending the delivery time. Dior will notify you when the order is shipped. Engraved products may not be returned under the right of withdrawal policy.